Έτοιμο το υποστατικό, λείπουν οι σεφ και οι σερβιτόροι!

Τι ωραία, τι καλά που είναι όλα! Πανέμορφο το εστιατόριο που παραδόθηκε στους ιδιοκτήτες στη Λευκωσία, υψηλής αισθητικής τα τραπεζοκαθίσματα και οι πολυέλαιοι, ο consultant chef από Ελλάδα τους έστειλε την πρόταση του μενού, μα όταν ρώτησε αν το μαγαζί που θέλουν οι ιδιοκτήτες να ανοίξει μέσα Μαΐου, αν είναι στελεχωμένο, η απάντηση που πήρε είναι ότι βρήκαν μια part time καθαρίστρια μέχρι τώρα. 
 
Μήπως όλα ανάποδα γίνονται σε κάποιες επιχειρήσεις στο νησί μας; Μήπως πρώτα βρίσκουμε την ομάδα, τη δοκιμάζουμε, την εκπαιδεύουμε και ύστερα ανακοινώνουμε, αν είμαστε ευχαριστημένοι, τα εγκαίνια του εστιατορίου μας;

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

Holy cow. Με ανανεωμένη κάρτα γαστροδημιουργιών που θα πάθεις με αυτές εθισμό

Η νέα εδεσματολογική κάρτα του αναβαθμισμένης κουζίνας εστιατορίου Holy Cow στη Λάρνακα, είναι γεγονός. Πρωτοτυπία, γευστικές μίξεις πρωτοκλασάτων υλικών, χρώματα, διαφοροποίηση υφών, εντυπωσιακά στησίματα και