
Στο αγαπημένο όλων, Colors Café του Ξενοδοχείου Four Seasons διεξάγεται για μια ακόμη χρονιά η καθιερωμένη Εβδομάδα Παγωτού (16 έως τις 25 Ιουνίου). Ο Executive Pastry Chef Δημήτρης Χατζηγιάννης και η ομάδα του, είμαστε σίγουροι πως θα εντυπωσιάσουν κι εσένα, αλλά και όλη σου την παρέα, με τις ευφάνταστες δημιουργίες τους, προσφέροντας για όλους μας ένα εκπληκτικό μενού γεμάτο παγωτά με μοναδικές και εκλεπτυσμένες γεύσεις, χρώματα και μοναδικά άρωματα sorbet.
Λεμόνι, κόκκινα φρούτα, μανταρίνι, καρπούζι, ροδάκινο, ακόμα και ροδοπέταλα, μαύρη σοκολάτα με νότες πορτοκαλιού, αναπάντεχες γεύσεις aperol, limoncello, coconut coffee, banoffee και dragon summer είναι όλες οι γεύσεις που θα προσφέρονται την Εβδομάδα του Παγωτού.
Ταυτόχρονα εάν επιθυμείτε να λάβετε μέρος στην ξεχωριστή τελετουργία δημιουργίας του δικού σας παγωτού στην ψυχόμενη πλάκα, μπορείτε να επιλέξετε την αγαπημένη σας γεύση, τα συστατικά και το γαρνίρισμα που προτιμάτε.
Οι λάτρεις των διαχρονικών κοκτέιλ Margarita σίγουρα θα ενθουσιαστούν με τις παγωμένες signature εκδοχές που θα βρίσκονται στις επιλογές του μενού της Εβδομάδας Παγωτού. Η ασύγκριτη Exotic Passion, η αναζωογονητική Pink Grapefruit, η μαγευτική Dragon Fruit και η εκλεπτυσμένη Pomegranate αναμφίβολα θα απογειώσουν τις αισθήσεις σας!
Info: Ice Cream Week – 16 – 25 Ιουνίου | 16:00-19:00 | Colors Café
Λεωφ. Αμαθούντος 67-69, Four Seasons Hotel | Τηλ. 25858000
Σας το ‘χουμε ξαναπεί και είναι πια κοινό μυστικό. Η γαστρονομική εμπειρία στο λακαταμίτικο hot spot, το Jasmine Gastrobar, είναι διαφορετική, μοναδική κι αξιομνημόνευτη. Λίγο
Η σχετικά νέα σειρά της υπηρεσίας streaming της Apple, Apple TV+ προκάλεσε μια «διαδικτυακή φρενίτιδα» με τον δεύτερο της κύκλο να τελειώνει με το επεισόδιο
Μας το ‘χανε παινέψει φίλοι και γνωστοί. Μεζεκλήδες και νηστεύοντες που έχουν γευστικές απαιτήσεις, αποζητούν χωριάτικες γεύσεις, καλούδια του βουνού και του κάμπου, μαγειρεμένα και
Ως γνωστό, ο οδηγός Michelin εκτός από αστέρια στα καλύτερα, με διαφορά εστιατόρια μιας χώρας, δίνει πλέον και Κλειδιά Michelin στα καλύτερά της ξενοδοχεία. Με
Όταν ένα πιάτο, με την άφιξή του στο τραπέζι σου, σε ωθεί να σταματήσεις ότι κάνεις για να το αποτυπώσεις φωτογραφικά, τότε μιλάμε για δημιουργία.