Και βέβαια να τα δοκιμάσεις! Κι αν με ρωτάς γιατί, θα σου πω με σιγουριά ότι πρώτα πρώτα θα χορτάσουνε τα μάτια σου, όμορφες εικόνες, ωραία στησίματα και πολύ καλές μερίδες. Ε’ μετά έρχονται τα καλύτερα. Τώρα μιλάμε για γεύση.
Πολύ καλές πρωτεΐνες και πρώτες ύλες, πετυχημένες μαρινάδες, μα πάνω απ’ όλα ωραίοι συνδυασμοί στο πιάτο που κάνουν τη διαφορά. Πολλές οι value for money προτάσεις του ευρηματικού σεφ Χαράλαμπου Χαραλάμπους, μα τη Baby Prosciutto salad με σφαίρες κατσικίσιου τυριού και τα τραγανά Rum Halloumi sticks πρέπει οπωσδήποτε να τα ζήτησεις κι εσύ.
Έχω να σου πω τα καλύτερα και για τα φρεσκοφτιαγμένα του φαλάφελ σε ελληνική πιτούλα, το αριστουργηματικό του κοτόπουλο σουβλάκι, αλλά και και το τρυφερό του άπαχο χοιρινό ψαρονέφρι.
Τρελλαθήκαμε με τις sweet and spicy, τραγανές γαρίδες, βαλμένες μέσα σε φωλιά από prawn cracker, μα και είπαμε το ύστατο “μπράβο” μας στην αποδομημένη lemon tart, που άφησε στο στόμα για ώρα πολλή, μια διακριτική λεμονάτη επίγευση.
Στασάνδρου 10, Λευκωσία, 1060
22 783333
Οινόφιλος. Ο λάτρης, φίλος του οίνου, ο καλός, έως άριστος γνώστης για τις ποικιλίες αμπέλου, τα ιδιαίτερά τους χαρακτηριστικά, μα και αυτός που ψάχνεται, μελετά,
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον βραβευμένο executive chef του εστιατορίου στο οποίο προσλήφθηκα πριν 4 μήνες για την όλη κουλτούρα σεβασμού που έχει κτίσει με εμάς
Η Golden Gallery by Kapatays έχει την τιμή να παρουσιάσει ταυτόχρονα την ατομική έκθεση του Ανδρέα Χαραλαμπίδη και του Μιχάλη Χαραλαμπίδη. Τα εγκαίνια θα τελέσει
Η ATRIA MUSIC & η AGENDA PRODUCTION BERLIN παρουσιάζουν ένα πραγματικό χειμωνιάτικο παραμύθι με τη συμμετοχή καλλιτεχνών από το Τσίρκο της Κούβας. Μαζί με τις
Βάσει 477.287 έγκυρων αξιολογήσεων για 15.478 τρόφιμα στη βάση δεδομένων της Taste Atlas, αυτές οι κουζίνες έχουν συγκεντρώσει τις υψηλότερες μέσες βαθμολογίες. Χαράς Ευαγγελία φυσικά