
Και βέβαια να τα δοκιμάσεις! Κι αν με ρωτάς γιατί, θα σου πω με σιγουριά ότι πρώτα πρώτα θα χορτάσουνε τα μάτια σου, όμορφες εικόνες, ωραία στησίματα και πολύ καλές μερίδες. Ε’ μετά έρχονται τα καλύτερα. Τώρα μιλάμε για γεύση.
Πολύ καλές πρωτεΐνες και πρώτες ύλες, πετυχημένες μαρινάδες, μα πάνω απ’ όλα ωραίοι συνδυασμοί στο πιάτο που κάνουν τη διαφορά. Πολλές οι value for money προτάσεις του ευρηματικού σεφ Χαράλαμπου Χαραλάμπους, μα τη Baby Prosciutto salad με σφαίρες κατσικίσιου τυριού και τα τραγανά Rum Halloumi sticks πρέπει οπωσδήποτε να τα ζήτησεις κι εσύ.
Έχω να σου πω τα καλύτερα και για τα φρεσκοφτιαγμένα του φαλάφελ σε ελληνική πιτούλα, το αριστουργηματικό του κοτόπουλο σουβλάκι, αλλά και και το τρυφερό του άπαχο χοιρινό ψαρονέφρι.
Τρελλαθήκαμε με τις sweet and spicy, τραγανές γαρίδες, βαλμένες μέσα σε φωλιά από prawn cracker, μα και είπαμε το ύστατο “μπράβο” μας στην αποδομημένη lemon tart, που άφησε στο στόμα για ώρα πολλή, μια διακριτική λεμονάτη επίγευση.
Στασάνδρου 10, Λευκωσία, 1060
22 783333
Σας το ‘χουμε ξαναπεί και είναι πια κοινό μυστικό. Η γαστρονομική εμπειρία στο λακαταμίτικο hot spot, το Jasmine Gastrobar, είναι διαφορετική, μοναδική κι αξιομνημόνευτη. Λίγο
Η σχετικά νέα σειρά της υπηρεσίας streaming της Apple, Apple TV+ προκάλεσε μια «διαδικτυακή φρενίτιδα» με τον δεύτερο της κύκλο να τελειώνει με το επεισόδιο
Μας το ‘χανε παινέψει φίλοι και γνωστοί. Μεζεκλήδες και νηστεύοντες που έχουν γευστικές απαιτήσεις, αποζητούν χωριάτικες γεύσεις, καλούδια του βουνού και του κάμπου, μαγειρεμένα και
Ως γνωστό, ο οδηγός Michelin εκτός από αστέρια στα καλύτερα, με διαφορά εστιατόρια μιας χώρας, δίνει πλέον και Κλειδιά Michelin στα καλύτερά της ξενοδοχεία. Με
Όταν ένα πιάτο, με την άφιξή του στο τραπέζι σου, σε ωθεί να σταματήσεις ότι κάνεις για να το αποτυπώσεις φωτογραφικά, τότε μιλάμε για δημιουργία.