
Τι γίνεται ρε παιδιά; Βάζουμε αγγελία για εργασία σε εστιατόρια και ξενοδοχεία, προσφέρουμε μισθό πρωτοδιόριστου δικηγόρου και δεν ενδιαφέρεται κανείς. Κύπριοι με το σταγονόμετρο στις συνεντεύξεις και οι πλείστοι μας ρωτούν αν μπορούν να μη δουλεύουν βράδυ και οι άλλοι αν γίνεται να μη δουλεύουν σαββατοκύριακα. Δε ξέρω τι πάει X, αλλά έτσι όπως πάμε για να συνεχίσουμε να υπάρχουμε ως επιχειρήσεις εστίασης και φιλοξενίας, είτε πρέπει κάποιες υπηρεσίες να τις ακυρώσουμε ή να πάμε σε self service. Κάτι που δε θέλουμε να κάνουμε, αλλά δυστυχώς εκεί οδηγούμαστε.
Πείτε μας την άποψη σας στα comments:
Η σούπερ σταρ Δέσποινα Βανδή έρχεται στο νησί μας την ερχόμενη Τετάρτη, 30 Απριλίου και επιφυλάσσει για έσενα που την αγαπάς χρόνια πολλά, μουσικές, νέες
Σε νέα εποχή βαίνει το πολυαγαπημένο πρωτευουσιάνικο εστιατόριο Esobga Terrace, με δραστικότερη αλλαγή την ανάληψη των ηνίων της κουζίνας από την πολυτάλαντη και ευρηματική σεφ
O Nick Andrew μιλά με τη Chef de cuisine & Patissier, Εύη Ιωάννου Χιώτη, με την ευκαιρία της πρωτοβουλίας της να βάλει το νησί μας
Συγγνώμη δηλαδή! Αντέξαμε πέρυσι το καλοκαίρι μέσα στις κουζίνες σου με 40 βαθμούς κελσίου. Σου είπαμε όλοι οι σεφ και οι βοηθοί κύριε ιδιοκτήτη ότι