
Με μεγάλη χαρά αναμένουμε την άφιξη του διακεκριμένου σεφ Kazuyuki Tanaka, ο οποίος έχει τιμηθεί με 2 αστέρια Michelin, για ένα μοναδικό γαστρονομικό διήμερο στο Cap St Georges Hotel & Resort.
Στις 30 και 31 Μαΐου, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν ξεχωριστά δείπνα, επιμελημένα αποκλειστικά για την περίσταση, στον εκλεπτυσμένο χώρο Sky7, που βρίσκεται στον 7ο όροφο του θερέτρου, με πανοραμική θέα.
Ο σεφ Tanaka ξεχωρίζει για τη δυναμική και ευρηματική του κουζίνα, συνδυάζοντας την ακρίβεια της ιαπωνικής γαστρονομίας με τα πιο εκλεκτά γαλλικά υλικά. Το ταλέντο του έχει αναγνωριστεί διεθνώς, με τον οδηγό Gault & Millau να του απονέμει τον τίτλο «Grand of Tomorrow».
+357 2600 0000
Email: reservations@capstgeorges.com
Η είδηση μαθεύτηκε γοργά. Ο Κυριάκος κι ο Χαράλαμπος, οι άρχοντες του μαγαζιού και της κουζίνας στο “Για σουβλάκι όπως παλιά” ξεκίνησαν να πυρώνουν τους
Δύο υπέροχοι και σπουδαίοι καλλιτέχνες με πορείες λαμπρές, δύο καλλιτέχνες που ταξίδεψαν σε όλες τις ηπείρους με τις φωνές τους, δύο διαφορετικές διαδρομές στα παράλληλα
Η νέα εδεσματολογική κάρτα του αναβαθμισμένης κουζίνας εστιατορίου Holy Cow στη Λάρνακα, είναι γεγονός. Πρωτοτυπία, γευστικές μίξεις πρωτοκλασάτων υλικών, χρώματα, διαφοροποίηση υφών, εντυπωσιακά στησίματα και
Αν είσαι λάτρης των μοναδικών γεύσεων, της δυνατής μουσικής και των θεαματικών shows, τότε ετοιμάσου για μια αξέχαστη εμπειρία στο Eatmoshere” Exhibition & Food Festival”
Ο Μιχάλης Βιολάρης, o Δημήτρης Μεσημέρης και η Ελένη Μαυρούδη, συναντιώνται μαζί στο Δημοτικό Αμφιθέατρο Δερύνειας την Τετάρτη 28 Μαΐου. Μαζί τους σε φιλική συμμετοχή,