
“Δε θα υποβάλω ερώτηση. Ευχαριστίες από όλο το προσωπικό θέλω να στείλω για τον σεφ του εστιατορίου που δουλεύουμε στη Γερμασόγεια, ο οποίος μας μαγειρεύει καθημερινά – για 14 άτομα προσωπικό – όπως μαγειρεύει και για τους πελάτες μας. Ποιοτικό, εύγεστο φαγητό, ζεστό και μάλιστα όμορφα παρουσιασμένο. Τρεις επιλογές κάθε μέρα. Ευχαριστούμε και τον ιδιοκτήτη που αυτός τον ενισχύει για να μας το προφέρει. Από τέτοια μικρά πράγματα καταλαβαίνεις πολλές φορές την ποιότητα των ανθρώπων. “
Πείτε μας την άποψη σας στα comments:
Η σχετικά νέα σειρά της υπηρεσίας streaming της Apple, Apple TV+ προκάλεσε μια «διαδικτυακή φρενίτιδα» με τον δεύτερο της κύκλο να τελειώνει με το επεισόδιο
Μας το ‘χανε παινέψει φίλοι και γνωστοί. Μεζεκλήδες και νηστεύοντες που έχουν γευστικές απαιτήσεις, αποζητούν χωριάτικες γεύσεις, καλούδια του βουνού και του κάμπου, μαγειρεμένα και
Ως γνωστό, ο οδηγός Michelin εκτός από αστέρια στα καλύτερα, με διαφορά εστιατόρια μιας χώρας, δίνει πλέον και Κλειδιά Michelin στα καλύτερά της ξενοδοχεία. Με
Όταν ένα πιάτο, με την άφιξή του στο τραπέζι σου, σε ωθεί να σταματήσεις ότι κάνεις για να το αποτυπώσεις φωτογραφικά, τότε μιλάμε για δημιουργία.