Είμαι εστιάτορας εδώ και 25 χρόνια και το εστιατόριο μου υπάρχει ακόμη γιατί σέβομαι την πελατεία μου και γιατί τους προσφέρω ακριβώς ότι γράφει το μενού…

Είμαι εστιάτορας εδώ και 25 χρόνια και το εστιατόριο μου υπάρχει ακόμη γιατί σέβομαι την πελατεία μου και γιατί τους προσφέρω ακριβώς ότι γράφει το μενού που συντάσσουμε με τους σεφ μου. Αν γράφουμε ότι η σαλάτα έχει φέτα ή χαλούμι, η σαλάτα μας έχει φέτα και όχι λευκό τυρί και πραγματικό χαλούμι. Το ίδιο και για το αγνό, παρθένο ελαιόλαδο, που σε εμάς είναι αγνό. Το ίδιο ισχύει για την κρητική γραβιέρα, τα άγρια μανιτάρια που τα γράφουμε μόνο στα πιάτα ημέρας, όταν βρίσκουμε άγρια κ.ο.κ. Τι γίνεται όμως όταν κάποιοι για εντυπωσιασμό, αναγράφουν στα μενού τους τα προϊόντα που προανάφερα, αλλά στο πιάτο μας έρχονται τα υποκατάστατα και οι απομιμήσεις τους; Δεν είναι ψευδείς παραστάσεις αυτές που πρέπει να τιμωρούνται από τον νόμο;

Πείτε μας την άποψη σας στα comments:

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

Ο βραβευμένος ως ο καλύτερος νεαρός chef της Γαλλίας, στον διαγωνισμό San Pellegrino, Αντώνης Αβούρη, για δυο μοναδικές βραδιές στο NissiBlu Beach Resort (In Greek & English)

Το πεντάστερο NissiBlu Beach Resort, συνεχίζει ακάθεκτο να γράφει χρυσές γαστρονομικές σελίδες στην Ελεύθερη Επαρχία Αμμοχώστου και όχι μόνο, φιλοξενώντας αυτή τη φορά, τον βραβευμένο

Μια νέα εποχή φιλοξενίας. Συνέντευξη με τον Νίκο Ματθαίου, συνιδιοκτήτη του ιστορικού New Helvetia Hotel, με αφορμή την πρόσφατη ανακαίνισή του

Με ιστορία που ξεπερνά τον έναν αιώνα, το New Helvetia Hotel στις Πλάτρες αποτελεί σημείο αναφοράς για την κυπριακή φιλοξενία. Συνδυάζοντας την παράδοση με την