
Εδώ και τρία χρόνια έχω γίνει vegan και πραγματικά νιώθω πάρα πολύ ωραία. Έχω αγοράσει βιβλία με συνταγές για vegan και μαγειρεύω όμορφα πιάτα για εμένα, που αρέσουν και στους φίλους μου, που δεν είναι vegan. Το παράπονό μου είναι ότι πάρα πολλά από τα εστιατόρια που επισκέπτομαι, δεν διαθέτουν επιλογές για vegan, άλλα διαθέτουν μια δυο μόνο και δυστυχώς δεν είναι πιάτα που εντυπωσιάζουν γευστικά, μα ούτε και σε παρουσίαση. Είναι σαν να μην μας δίνουν σημασία, όπως δίνουν σε αυτούς που τους αρέσει το κρέας, σε αυτούς που τους αρέσει το ψαρί κτλ. Καταλήγω να τρώω πάντοτε σαλάτες, στις οποίες παρακαλώ τους σερβιτόρους, να μου αφαιρέσουν τα τυροκομικά και τις ζωικές πρωτεΐνες από μέσα.
Πείτε μας την άποψη σας στα comments:
Δύο υπέροχοι και σπουδαίοι καλλιτέχνες με πορείες λαμπρές, δύο καλλιτέχνες που ταξίδεψαν σε όλες τις ηπείρους με τις φωνές τους, δύο διαφορετικές διαδρομές στα παράλληλα
Η νέα εδεσματολογική κάρτα του αναβαθμισμένης κουζίνας εστιατορίου Holy Cow στη Λάρνακα, είναι γεγονός. Πρωτοτυπία, γευστικές μίξεις πρωτοκλασάτων υλικών, χρώματα, διαφοροποίηση υφών, εντυπωσιακά στησίματα και
Αν είσαι λάτρης των μοναδικών γεύσεων, της δυνατής μουσικής και των θεαματικών shows, τότε ετοιμάσου για μια αξέχαστη εμπειρία στο Eatmoshere” Exhibition & Food Festival”
Ο Μιχάλης Βιολάρης, o Δημήτρης Μεσημέρης και η Ελένη Μαυρούδη, συναντιώνται μαζί στο Δημοτικό Αμφιθέατρο Δερύνειας την Τετάρτη 28 Μαΐου. Μαζί τους σε φιλική συμμετοχή,