
Στο Ταβερνείο το Ιστορικόν, η κάρτα ημέρας είναι σκέτη λιγούρα από μόνη της. Όρεξη να ‘χεις, παρέα καλή κι ο Κύπρος έχει να σου προτείνει όλα τα καλούδια της κυπριακής φύσης, με πρώτα και καλύτερα τα άγρια κοκκινομανίταρα και τα άσπρα μανιτάρια του βουνού που θα στα ψήσει αριστοτεχνικά στη σχάρα ή στο τηγάνι.
Άπαιχτα τα στρουθκιά με τα αυγά, μα πιο άπαιχτα τα λαδολεμονάτα χόρτα εποχής και οι δεντρολιβανάτοι μπουμπουριστοί χοχλιοί (σαλιγκάρια) που γίνονται ανάρπαστοι τις τελευταίες μέρες.
Στα πιάτα ημέρας σημείωσε με κεφαλαία γράμματα την πρωτοτυπότατη πίτα με προβατίνα, που είναι σκέτη γλύκα και φυσικά, τη φέτα που είναι τυλιγμένη σε κανταΐφι και συνοδεύεται με σάλτσα από αποξηραμένα φρούτα.
Τέτοια δικαιολογία, δεν την έχουμε ξανακούσει, αλλά εγώ θα το κάνω θέμα μεγάλο. Πήγαμε τα κορίτσια από τη δουλειά, μετά από πολύ καιρό για φαγητό
Η Κύπρος δεν έχει ξαναδεί κάτι τέτοιο. Το θρυλικό μπαλέτο Zorba the Greek, σε χορογραφία του Lorca Massine, βασισμένο στο μυθιστόρημα του Νίκου Καζαντζάκη και με μουσική του Μίκη Θεοδωράκη, παρουσιάζεται για πρώτη
Το ότι τα πάντα κρίνονται στις λεπτομέρειες, δεν το λέω μόνο εγώ. Το λένε όλοι που αποζητούν το εκλεκτό, το φίνο, το καλόγουστο και το
Η σύνδεση της ελληνικής πρωτεύουσας με τη Δυτική Ακτή των Ηνωμένων Πολιτειών γίνεται πραγματικότητα με την προσθήκη ενός νέου απευθείας δρομολογίου από τη Norse Atlantic
Με μεγάλη χαρά αναμένουμε την άφιξη του διακεκριμένου σεφ Kazuyuki Tanaka, ο οποίος έχει τιμηθεί με 2 αστέρια Michelin, για ένα μοναδικό γαστρονομικό διήμερο στο