
Το talk of the town εστιατόριο Nolan, στη μετά Σωτήρη Κοντιζά εποχή, μπαίνει με το δεξί, έχοντας στο πηδάλιο του τον κορυφαίο σεφ Μιχάλη Νουρλόγλου. Τέλος οι εικασίες και οι ψίθυροι, γιατί από την Τρίτη 10 Δεκεμβρίου, ο βραβευμένος σεφ και η μπριγάδα του μπαίνουν με σηκωμένα τα μανίκια ψηλά, έτοιμοι να δημιουργήσουν πιάτα με γευστικό DNA, τα οποία θα απογειώνουν τη Μεσόγειο, αλλά και τη διεθνή κουζίνα.
Ένα ξεκίνημα, που όπως δήλωσε ο νέος executive chef του αθηναϊκού Nolan, είναι απλά μια εξέλιξη και όχι κάποια αλλαγή του πετυχημένου concept του καταχωρημένου στον Οδηγό Michelin, εστιατορίου που έχει τόσο αγαπηθεί από γενέσεώς του.
Κάποια μέρα ήθελε να ανοίξει το δικό του μαγαζί. Ένα μαγαζί, με φιλοσοφία ψησταριάς, αλλά και a la minute μαγείρεμα πληθώρας πιάτων της κυπριακής, μεσογειακής
Σαφώς και δε μιλάμε για ένα τυχαίο μαγαζί. Το απέδειξε από τις πρώτες κιόλας μέρες, ανοίγοντας πριν λίγους, μόνο, μήνες τις βαριές του πόρτες για
Η διάσημη σοκολάτα του Ντουμπάι που έγινε παγκόσμιο trend στα social media, αποκτά πλέον τη δική της εκδοχή από τη γνωστή ελβετική σοκολατοποιία Lindt. Η
Από την επόμενη εβδομάδα, ξεκινά στην Κύπρο η εφαρμογή ενός νέου συστήματος που συνδέει τα ιατρικά δεδομένα των πολιτών της με τις ψηφιακές πλατφόρμες υγείας