
Η “γεννηθείσα” στο Πιεμόντε το 1964, Nutella από τον σοκο – κολοσσό Ferrero, γιορτάζει εφέτος τα 60χρονά της με μια εμβόλιμη έκπληξη στην γκάμα προϊόντων της. Λίγο οι απαιτήσεις των καταναλωτών και λίγο οι δυσανεξίες, ώθησαν τους διευθύνοντες να καταθέσουν τον Δεκέμβριο του 2023, δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για την 100% φυτικής προέλευσης Nutella.
Ενημερωτικά η γλυκιά αμαρτία της Ferrero, περιέχει μόνο 8.7% μη φυτικής προέλευσης υλικά (σκόνη αποβουτυρωμένου γάλακτος), του οποίου το υποκατάστατό του για την δημιουργία της Vegan εκδοχής με κακάο και φουντούκια, δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί. Εικάζεται ότι ίσως χρησιμοποιηθεί σκόνη σόγιας, ενώ οι λάτρεις του είδους, ας μην ανησυχούν ούτε για τη γεύση, μα ούτε και για την υφή, εφόσον οι διαφορές θα είναι αμελητέες.
Η προγραμματισμένη κυκλοφορία στις αγορές, τροχοδρομείται για το Φθινόπωρο του 2024 και αναμένεται να καλύψει τις ανάγκες του καταναλωτικού κοινού, αλλά και των patissier, οι οποίοι επιθυμούσαν διακαώς να δημιουργήσουν vegan γλυκά, με πραγματική νουτέλλα και όχι κάποιο παραπλήσιας γεύσης, υλικό, άλλου brand.
Η ερώτηση “τι ξεχωριστό θέλετε να γευτούμε απόψε” βρίσκει αβίαστα απάντηση, κάθε φορά που βρίσκομαι στην Αγία Νάπα, το αγαπημένο, και του κοινού, εστιατόριο Nikkei στο πεντάστερο NissiBlu Beach Resort. Αν
Τα τελευταία χρόνια, παρατηρείται μία σαφής στροφή προς το OFYR Grill, ένα είδος ψησταριάς που έχει τραβήξει τα βλέμματα επαγγελματιών και ερασιτεχνών ψηστών παγκοσμίως. Αλλά
Η πλατφόρμα Numbeo, γνωστή για τις αναλυτικές αξιολογήσεις της σε θέματα ποιότητας ζωής και ασφάλειας, δημοσίευσε τη νέα της κατάταξη για το 2025: το Αμπού
Σήμα κατατεθέν ολάκερης της περιοχής, κρατά γερά τα ηνία στον χώρο της εστίασης από το 1979, αλλά και βάζει πολύ ψηλά τον γαστρονομικό πήχη με
Το πεντάστερο NissiBlu Beach Resort, συνεχίζει ακάθεκτο να γράφει χρυσές γαστρονομικές σελίδες στην Ελεύθερη Επαρχία Αμμοχώστου και όχι μόνο, φιλοξενώντας αυτή τη φορά, τον βραβευμένο