
Τη γνωρίζεις, την αγαπάς, την απολαμβάνεις και τη μοιράζεσαι με όσους αγαπάς, εδώ και επτά χρόνια, με το που πρωτοάνοιξε το πρώτο της εστιατόριο. Λατρεύεις τη μοναδική της κριτσανιστή, λεπτόφυλλη ζύμη, τα επιλεγμένα, ανάλαφρα τυριά της, τα φρεσκότατα υλικά της και φυσικά την “Build your own pizza” φιλοσοφία της. Ένα μοναδικό concept που σου δίνει την ευχέρεια να είσαι κι εσύ συμμέτοχος σε αυτό που τρως, προσθέτοντας απάνω της όσα υλικά θες κι αυτά που σ’ αρέσουν περισσότερο.
Από τούδε και στο εξής στο όλο value for money πακέτο που σου προσφέρει η Pizza Mine, πρόσθεσε και τις signature της πίτσες. Και αν με ρωτάς περί τίνος πρόκειται, έχω να σου πω ότι πρόκειται για λατρεμένους συνδυασμούς εξαίρετων υλικών, που μετά από πολλές, μα πολλές γευσιγνωσίες έχουν κερδίσει πανηγυρικά την ψήφο των δοκιμαστών.
Γι’ αυτό σημείωσε κι εσύ την Creamy pesto pizza με ανάλαφρο κρεμώδες τυρί στη βάση, αρωματικό πέστο βασιλικού, κόκκινη πιπεριά, μανιτάρι και ημίλιαστα, ζουμερά ντοματίνια να ολοκληρώνουν, μαζί με βαλμένη μετά το ξεφούρνισμα, ελληνική φέτα, την ισορροπημένη μαγεία της στο στόμα.
Εξαίρετη στο στόμα και η πρωτοτυπότατη και η άρτι αφιχθείσα Red pesto pizza με νότες λιαστής ντομάτας, που σίγουρα θα αγγίξει τους γευστικούς σου κάλυκες με το κόκκινο πέστο και τις ημίλιαστες ντομάτες που θα γίνουν ένα στο στόμα με κυπριακό λουκάνικο, κάππαρη, κόκκινο κρεμμύδι, φέτα και αρωματική ρίγανη.
Οι νέες προσθήκες στην ανανεωμένη κάρτα της Pizza Mine, θα χαροποιήσουν τα μέγιστα και τους λάτρεις των σαλατοδημιουργιών, με πρώτη και καλύτερη την Caesar salad με τραγανές καρδιές μαρουλιών με κερασοντομάτες, μπέικον και παρμεζάνα και την έτερη, δροσερή Baby rocket salad, με τραγανή μικρόφυλλη ρόκα, ρόδι, αγκινάρα, χαμ και παρμεζάνα, ραντισμένη με ένα υπέροχο σε οξύτητα ντρέσινγκ βαλσάμικου ξιδιού.
Μια δυναμική, γενικά, προσθήκη στο ήδη πλούσιο και πολυσυλλεκτικό μενού της Pizza Mine, με πραγματικά signature πίτσες και δροσερές σαλάτες, που σίγουρα θα ενθουσιάσει τους φανατικούς, αλλά και τους νέους θαμώνες της.
Διατίθενται στα τέσσερα καταστήματα σε Λευκωσία και Λεμεσό, αλλά και για delivery και take away:
Η είδηση μαθεύτηκε γοργά. Ο Κυριάκος κι ο Χαράλαμπος, οι άρχοντες του μαγαζιού και της κουζίνας στο “Για σουβλάκι όπως παλιά” ξεκίνησαν να πυρώνουν τους
Δύο υπέροχοι και σπουδαίοι καλλιτέχνες με πορείες λαμπρές, δύο καλλιτέχνες που ταξίδεψαν σε όλες τις ηπείρους με τις φωνές τους, δύο διαφορετικές διαδρομές στα παράλληλα
Η νέα εδεσματολογική κάρτα του αναβαθμισμένης κουζίνας εστιατορίου Holy Cow στη Λάρνακα, είναι γεγονός. Πρωτοτυπία, γευστικές μίξεις πρωτοκλασάτων υλικών, χρώματα, διαφοροποίηση υφών, εντυπωσιακά στησίματα και
Αν είσαι λάτρης των μοναδικών γεύσεων, της δυνατής μουσικής και των θεαματικών shows, τότε ετοιμάσου για μια αξέχαστη εμπειρία στο Eatmoshere” Exhibition & Food Festival”
Ο Μιχάλης Βιολάρης, o Δημήτρης Μεσημέρης και η Ελένη Μαυρούδη, συναντιώνται μαζί στο Δημοτικό Αμφιθέατρο Δερύνειας την Τετάρτη 28 Μαΐου. Μαζί τους σε φιλική συμμετοχή,