
(Restaurant review by Nick Andrew)
Συνειδητοποίησα την επιτυχία του καθιερωμένου ασιατικού μπουφέ στο Montparnasse, με το που πήρα τηλέφωνο για κράτηση αρκετές μέρες πριν, για να μάθω ότι άργησα. Δεν άργησα για την επόμενη Τετάρτη, ενήργησα εγκαίρως και μάζεψα όλους μου τους συναδέλφους στην πιο πανοραμική βεράντα – δεν είναι σχήμα λόγου, ούτε υπερβολή – της πρωτεύουσας.
Το κατάμεστο των ευτυχισμένων θαμώνων, εντυπωσιακό, όπως εντυπωσιακός ήταν και ο μπουφές με πέραν των 25 επιλογών σε sushi, sashimi, nigiri, Asian salads και ζεστών φαγητών. Εξαίρετες πρώτες ύλες, κάτι που δεν είναι σύνηθες σε buffet, όπως δεν είναι σύνηθες η ομάδα των sushi chefs να βρίσκεται δίπλα σου και να τα παρασκευάζει όλα a la minute.
California, Lemon Salmon, Hoisin Duck, Tempura prawns rolls και όχι μόνο, εντυπωσίασαν άπαντες με την αριστεία στην προετοιμασία και την υφή του sushi rice, το πάντρεμα των υλικών, αλλά και την παρουσίαση.
Το αγαπημένο όλων beef with black bean sauce και το chicken sweet and sour έκλεψαν την παράσταση των ζεστών, όπως έκλεψε την παράσταση των γλυκών, το τηγανιτό μήλο και η μπανάνα με παγωτό βανίλια. Μπράβο και για την ζεστή εξυπηρέτηση από την εδώ και πολλά έτη, διευθύντρια του εστιατορίου, Κούλλα και την ευγενέστατή της ομάδα, που δεν σταμάτησαν λεπτό να φροντίζουν, έτσι ώστε όλοι και όλα να βρίσκονται σε τάξη.
Αν αναλογιστεί κανείς, ότι μιλάμε για ένα all you can eat concept, στο οποίο καλείσαι να πληρώσεις μόνο €28, τότε ‘’ναι’’, μπορούμε να πούμε μετά βεβαιότητας ότι είναι μια από τις πιο value προτάσεις της Λευκωσίας.
Προς την κυρία, τον κύριο και την παρέα που κατά περιόδους δημοσιεύουν σχόλια στα ΜΜΕ για τις τιμές του εστιατορίου μου, με βασικά ρήματα “εσφάξαν
Η σούπερ σταρ Δέσποινα Βανδή έρχεται στο νησί μας την ερχόμενη Τετάρτη, 30 Απριλίου και επιφυλάσσει για έσενα που την αγαπάς χρόνια πολλά, μουσικές, νέες
Σε νέα εποχή βαίνει το πολυαγαπημένο πρωτευουσιάνικο εστιατόριο Esobga Terrace, με δραστικότερη αλλαγή την ανάληψη των ηνίων της κουζίνας από την πολυτάλαντη και ευρηματική σεφ
O Nick Andrew μιλά με τη Chef de cuisine & Patissier, Εύη Ιωάννου Χιώτη, με την ευκαιρία της πρωτοβουλίας της να βάλει το νησί μας
Συγγνώμη δηλαδή! Αντέξαμε πέρυσι το καλοκαίρι μέσα στις κουζίνες σου με 40 βαθμούς κελσίου. Σου είπαμε όλοι οι σεφ και οι βοηθοί κύριε ιδιοκτήτη ότι