
Είμαι στο τμήμα ανθρώπινου δυναμικού (HR) μεγάλης επιχείρησης στην Κύπρο και πραγματικά βιώνω τραγελαφικές καταστάσεις. Κάναμε interview για πρόσληψη σε 28χρονο και σε δυο μέρες τηλεφώνησε η μητέρα του, με ζήτησε και με ρώτησε πώς πήγε ο γιος της στη συνέντευξη και ότι θα βγω κερδισμένη αν τον προσλάβω. Χθες σε συνέντευξη, κοπέλα στα 25, που μόλις τελείωσε Διοίκηση Επιχειρήσεων, με ρώτησε αν έχει πιθανότητα σε κανένα εξάμηνο ή χρόνο να κατέχει μια από τις διευθυντικές θέσεις της επιχείρησής μας. Τραγελαφικό και το περιστατικό του προηγούμενου μήνα, όταν πατέρας μας τηλεφώνησε – όχι ο γιος – για να διαμαρτυρηθεί που προσλάβαμε άλλο εκτός από τον 30χρονο γιο του. Κάτι πάει χ σε αυτό τον τόπο. Δεν αφήνουμε τα παιδιά μας νομίζω να ωριμάσουν και τα νταντεύουμε μέχρι τα γεράματά μας. Αυτό όμως δημιουργεί, ΜΗ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ανθρώπους. Ως τμηματάρχης όμως στο H.R έχω καθήκον να προσλαμβάνω τους ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ συνεργάτες μας.
Πείτε μας την άποψη σας στα comments:



Στις επαγγελματικές κουζίνες, ο τίτλος Executive Chef ή Head Chef, κουβαλά κύρος, εμπειρία και ευθύνη. Είναι αυτός που κρατά το τιμόνι και τα ηνία ενός

Το 16ο Art Deal θα διεξαχθεί στην αίθουσα τέχνης Golden Gallery by Kapatays στο κέντρο της Λευκωσίας, Μνασιάδου 8, την Παρασκευή 7 Νοεμβρίου μέχρι την

Ένα έργο που μας θυμίζει ότι παιδικότητα δεν είναι πολυτέλεια. Είναι δικαίωμα. Σε έναν κόσμο που τρέχει πιο γρήγορα απ’ όσο μπορεί να ακολουθήσει ένα
