
Εμείς σας το ΄παμε εδώ και καιρό. Τα γλυκά στο Ταβερνείο το Ιστορικόν, στην αγαπημένη σου ταβέρνα που έχει μπει για τα καλά στο DNA σου, έχουν ένα άλλο χαρακτήρα. Έχουν μια γλύκα διαφορετική, μια τσαχπινιά, ένα twist δημιουργικό, μα συνάμα αυθεντικό και παραδοσιακό.
Ε’ λοιπόν, οι άνθρωποί του και συγκεκριμένα η ψυχή του μαγαζιού, ο Φιλόκυπρος Πολυκάρπου και η ζαχαροπλαστική του ομάδα, αποδεικνύουν εμπράκτως την αγάπη τους για τις γλυκοαλχημείες, λανσάροντας σε λίγες μέρες ένα πανέμορφο, με ρετρό χαρακτήρα, γλυκοπωλείο.
Το Γλυκοπωλείο το Αϊβαλιώτικο, δε θα δυσκολευτείς διόλου να το βρεις γιατί βρίσκεται ακριβώς δίπλα από το Ταβερνείο το Ιστορικόν, στον ιστορικό πυρήνα του Αγίου Δομετίου. Έμφασή του τα μπακλαβαδοειδή, φτιαγμένα με πολλή, μα πολλή αγάπη, πρώτες ύλες, ποιοτικές και ψαγμένες, πολίτικο ταμπεραμέντο και φύλλο κρούστας για βράβευση.
Μπακλαβάς τριγωνικός, σαραγλί με χαλεπιανό, κοχύλια με χαλεπιανό και πιστάτσιο, μόνο κάποια από τα σπιτικά δημιουργήματα που θα έχεις την ευκαιρία να απολαύσεις.
Σας το ‘χουμε ξαναπεί και είναι πια κοινό μυστικό. Η γαστρονομική εμπειρία στο λακαταμίτικο hot spot, το Jasmine Gastrobar, είναι διαφορετική, μοναδική κι αξιομνημόνευτη. Λίγο
Η σχετικά νέα σειρά της υπηρεσίας streaming της Apple, Apple TV+ προκάλεσε μια «διαδικτυακή φρενίτιδα» με τον δεύτερο της κύκλο να τελειώνει με το επεισόδιο
Μας το ‘χανε παινέψει φίλοι και γνωστοί. Μεζεκλήδες και νηστεύοντες που έχουν γευστικές απαιτήσεις, αποζητούν χωριάτικες γεύσεις, καλούδια του βουνού και του κάμπου, μαγειρεμένα και
Ως γνωστό, ο οδηγός Michelin εκτός από αστέρια στα καλύτερα, με διαφορά εστιατόρια μιας χώρας, δίνει πλέον και Κλειδιά Michelin στα καλύτερά της ξενοδοχεία. Με
Όταν ένα πιάτο, με την άφιξή του στο τραπέζι σου, σε ωθεί να σταματήσεις ότι κάνεις για να το αποτυπώσεις φωτογραφικά, τότε μιλάμε για δημιουργία.