
Παραδοσιακά και σύμφωνα με το “τελετουργικό” των εγκαινίων, ο κορυφαίος σεφ Nobu Matsuhisa εγκαινίασε το εντυπωσιακό Matsuhisa Paros στο Avant Mar Hotel. Τα εγκαίνια που έγιναν στις 11 Ιουλίου, ξεκίνησαν με το Sake Ceremony, κατά το οποίο σπάζεται με ένα ξύλινο σφυρί, το καπάκι ενός βαρελιού Sake, που κατά την ιαπωνική παράδοση, συμβολίζει την κακοτυχία και την αρμονία.
Ένα τελετουργικό που επαναλαμβάνεται κάθε φορά με το άνοιγμα κάθε εστιατορίου Matsuhisa. Η όλη τελετή απογειώθηκε με δροσερά καλοκαιρινά cocktails και signature Matsuhisa bites, ενώ το όλο event συνδυάστηκε με το Nobu Food Festival, το όποιο για πρώτη φορά έγινε στην Πάρο και μάλιστα στην παρουσία του Nobu Matsuhisa.
Matsuhisa Paros
Avant Mar Hotel
Νάουσα, Πάρος
+30 2284 440 300
info@avantmar.com, contact@matsuhisaparos.com
Η είδηση μαθεύτηκε γοργά. Ο Κυριάκος κι ο Χαράλαμπος, οι άρχοντες του μαγαζιού και της κουζίνας στο “Για σουβλάκι όπως παλιά” ξεκίνησαν να πυρώνουν τους
Δύο υπέροχοι και σπουδαίοι καλλιτέχνες με πορείες λαμπρές, δύο καλλιτέχνες που ταξίδεψαν σε όλες τις ηπείρους με τις φωνές τους, δύο διαφορετικές διαδρομές στα παράλληλα
Η νέα εδεσματολογική κάρτα του αναβαθμισμένης κουζίνας εστιατορίου Holy Cow στη Λάρνακα, είναι γεγονός. Πρωτοτυπία, γευστικές μίξεις πρωτοκλασάτων υλικών, χρώματα, διαφοροποίηση υφών, εντυπωσιακά στησίματα και
Αν είσαι λάτρης των μοναδικών γεύσεων, της δυνατής μουσικής και των θεαματικών shows, τότε ετοιμάσου για μια αξέχαστη εμπειρία στο Eatmoshere” Exhibition & Food Festival”
Ο Μιχάλης Βιολάρης, o Δημήτρης Μεσημέρης και η Ελένη Μαυρούδη, συναντιώνται μαζί στο Δημοτικό Αμφιθέατρο Δερύνειας την Τετάρτη 28 Μαΐου. Μαζί τους σε φιλική συμμετοχή,