
Τι πιο ωραίο να πας τώρα σε ένα εστιατόριο, μια ταβερνούλα, σε ένα deli και να σου προσφέρουν για ξεκίνημα, ζεστό ψωμί και φρέσκο κυπριακό λάδι που μόλις βγήκε από το λιοτρίβι. Αν είναι και αγουρέλαιο, ακόμη καλύτερα.
Τιμήστε συνάδελφοι εστιάτορες τα προϊόντα του τόπου μας, όπως την κυπριακή ελιά, το ντόπιο λάδι και τα παράγωγα τους. Ζω κάθε χρόνο αυτή την περηφάνια του Ελλαδίτη, Ισπανού και Ιταλού εστιάτορα, όταν με υποδέχεται στο εστιατόριό του με το φρέσκο λάδι της χρονιάς, πλάι σε ζεστό ψωμάκι και ζηλεύω.
Γιατί να μην το κάνουμε και εμείς. Σπαρμένο με ελιές, ολάκερο το νησί μας. Καλό και το βούτυρο, δε λέω, αλλά το ελαιόλαδο είναι μαγεία μεσογειακή και φυσικά κυπριακή. Ας τη ζήσουμε λοιπόν στα εστιατόριά μας.
Η είδηση μαθεύτηκε γοργά. Ο Κυριάκος κι ο Χαράλαμπος, οι άρχοντες του μαγαζιού και της κουζίνας στο “Για σουβλάκι όπως παλιά” ξεκίνησαν να πυρώνουν τους
Δύο υπέροχοι και σπουδαίοι καλλιτέχνες με πορείες λαμπρές, δύο καλλιτέχνες που ταξίδεψαν σε όλες τις ηπείρους με τις φωνές τους, δύο διαφορετικές διαδρομές στα παράλληλα
Η νέα εδεσματολογική κάρτα του αναβαθμισμένης κουζίνας εστιατορίου Holy Cow στη Λάρνακα, είναι γεγονός. Πρωτοτυπία, γευστικές μίξεις πρωτοκλασάτων υλικών, χρώματα, διαφοροποίηση υφών, εντυπωσιακά στησίματα και
Αν είσαι λάτρης των μοναδικών γεύσεων, της δυνατής μουσικής και των θεαματικών shows, τότε ετοιμάσου για μια αξέχαστη εμπειρία στο Eatmoshere” Exhibition & Food Festival”
Ο Μιχάλης Βιολάρης, o Δημήτρης Μεσημέρης και η Ελένη Μαυρούδη, συναντιώνται μαζί στο Δημοτικό Αμφιθέατρο Δερύνειας την Τετάρτη 28 Μαΐου. Μαζί τους σε φιλική συμμετοχή,