#36 Καλό το λάδι τρούφας, καλή και η τρούφα, αλλά ως ένα σημείο…

Καλό το λάδι τρούφας, καλή και η τρούφα, αλλά ως ένα σημείο. Πήγαμε σε εστιατόριο προχθές, πήραμε μια μακαρονάδα με μανιτάρια και ο σεφ μάλλον άδειασε το μπουκάλι με το λάδι τρούφας στο φαγητό μας. Σκέτη σκορδίλα. Η συνάδελφος παρήγγειλε εποχιακή σαλάτα και δεν μπόρεσε να τη φάει γιατί κι εκεί, έπεσε άφθονο το λάδι τρούφας. Όλα με μέτρο σεφ μου και αν εξυπηρετεί στη γεύση το βάζουμε.

Πείτε μας την άποψη σας στα comments:

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

Λατρεμένη Nikkei κουζίνα στο βραβευμένο Nikkei του NissiBlu Beach Resort στην Αγία Νάπα…Κάθε χρόνο και πιο ψηλά (In Greek & English)

Η ερώτηση “τι ξεχωριστό θέλετε να γευτούμε απόψε” βρίσκει αβίαστα απάντηση, κάθε φορά που βρίσκομαι στην Αγία Νάπα, το αγαπημένο, και του κοινού, εστιατόριο Nikkei στο πεντάστερο NissiBlu Beach Resort.  Αν

Ο βραβευμένος ως ο καλύτερος νεαρός chef της Γαλλίας, στον διαγωνισμό San Pellegrino, Αντώνης Αβούρη, για δυο μοναδικές βραδιές στο NissiBlu Beach Resort (In Greek & English)

Το πεντάστερο NissiBlu Beach Resort, συνεχίζει ακάθεκτο να γράφει χρυσές γαστρονομικές σελίδες στην Ελεύθερη Επαρχία Αμμοχώστου και όχι μόνο, φιλοξενώντας αυτή τη φορά, τον βραβευμένο