
Καλό το λάδι τρούφας, καλή και η τρούφα, αλλά ως ένα σημείο. Πήγαμε σε εστιατόριο προχθές, πήραμε μια μακαρονάδα με μανιτάρια και ο σεφ μάλλον άδειασε το μπουκάλι με το λάδι τρούφας στο φαγητό μας. Σκέτη σκορδίλα. Η συνάδελφος παρήγγειλε εποχιακή σαλάτα και δεν μπόρεσε να τη φάει γιατί κι εκεί, έπεσε άφθονο το λάδι τρούφας. Όλα με μέτρο σεφ μου και αν εξυπηρετεί στη γεύση το βάζουμε.
Πείτε μας την άποψη σας στα comments:
Τα τελευταία χρόνια, παρατηρείται μία σαφής στροφή προς το OFYR Grill, ένα είδος ψησταριάς που έχει τραβήξει τα βλέμματα επαγγελματιών και ερασιτεχνών ψηστών παγκοσμίως. Αλλά
Η πλατφόρμα Numbeo, γνωστή για τις αναλυτικές αξιολογήσεις της σε θέματα ποιότητας ζωής και ασφάλειας, δημοσίευσε τη νέα της κατάταξη για το 2025: το Αμπού
Σήμα κατατεθέν ολάκερης της περιοχής, κρατά γερά τα ηνία στον χώρο της εστίασης από το 1979, αλλά και βάζει πολύ ψηλά τον γαστρονομικό πήχη με
Το πεντάστερο NissiBlu Beach Resort, συνεχίζει ακάθεκτο να γράφει χρυσές γαστρονομικές σελίδες στην Ελεύθερη Επαρχία Αμμοχώστου και όχι μόνο, φιλοξενώντας αυτή τη φορά, τον βραβευμένο