
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον βραβευμένο executive chef του εστιατορίου στο οποίο προσλήφθηκα πριν 4 μήνες για την όλη κουλτούρα σεβασμού που έχει κτίσει με εμάς τους συναδέλφους του. Στα 18 χρόνια που είμαι chef, είναι ο πρώτος σεφ που όταν φτιάχνουμε την κάρτα ημέρας ή τα ανανεωμένα μενού κάθε 2-3 μήνες, λέει και στους τρεις μας στην κουζίνα να του παρουσιάσουμε πιάτα και αφού δοκιμαστούν μπαίνουν 1-2 πιάτα από τον καθένα μας. Νιώθουμε έτσι συμμέτοχοι στην επιτυχία, χρήσιμοι και πηγαίνουμε δουλειά με περηφάνια και όρεξη. Σε ευχαριστούμε σεφ όλοι, που είσαι δίπλα μας και που μας κάνεις να νιώθουμε ότι προσφέρουμε και δημιουργούμε.
Πείτε μας την άποψη σας στα comments:
Μια νέα ταινία-έκπληξη έρχεται να ταράξει τα νερά του Netflix — και το κοινό δεν μπορεί να πάρει τα μάτια του από την οθόνη! Το
Σκληραίνει τη στάση της η αεροπορική εταιρεία – Μηδενική ανοχή σε ανάρμοστη συμπεριφορά εν πτήσει Ακριβά θα πληρώνουν στο εξής οι επιβάτες της Ryanair που
Το ζήτησες, το ‘χες ανάγκη, το κυνήγησες και η επιθυμία σου εισακούστηκε ευθύς. Το βραβευμένο Ethimo σου κάνει πλέον τραπέζι και τα μεσημέρια. Έτσι για
Με αφορμή την επέτειο των 50 χρόνων από την ίδρυσή τους, οι Φούρνοι Ζορπάς πραγματοποίησαν μια ιδιαίτερη εκδήλωση προς τιμήν του προσωπικού τους, σηματοδοτώντας την