Ο γαστρονομικός πήχης ανεβαίνει αισθητά με το νεότευκτο Nerea

Το ξενοδοχείο Amara, αναμένεται να ανοίξει στις 16 Ιουνίου τις αέρινες πόρτες του καινούριου του seafood restaurant Nerea (μέχρι πρότινος Armyra by Papaioannou).

Η φρεσκάδα των ψαριών, οι δημιουργικές νότες, το ελληνικό στοιχείο και η μοναδική τοποθεσία του εστιατορίου, ακριβώς δίπλα από τη θάλασσα, το καθιστούν δυνατό πόλο έλξης για όλους τους ιχθυογαστρονόμους. Ανοιχτό καθημερινά (εκτός Δευτέρα και Πέμπτη) για δείπνο από τις 19.00. Η ομάδα του fineanddine.com.cy εύχεται κάθε επιτυχία στο νεοαφιχθέν εστιατόριο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts