Πήγαμε για αυθεντική ιταλική πίτσα στο Second Cup Bistro

Το Second Cup Bistro στο Mall of Engomi, έχει βαλθεί να μας τρελάνει και με τις αυθεντικές ιταλικές του πίτσες.

Τα σχόλια που έφτασαν στα αυτιά μας από τους έχοντες πάθος με τις λεπτόφυλλες ιταλικές πίτσες, φίλους μας, ήταν τόσο θετικά, που μας έκαναν να μαζευτούμε, όλη η παρέα στην απλόχωρή του βεράντα.

Παγωμένες μπυρίτσες από κορυφαία ζυθοποιεία, λευκό κρασάκι και κάνουμε αρχή με μια Quatro formaggi με υπέροχο πάντρεμα μοτσαρέλας, παρμεζάνας, κατσικίσιου τυριού και διακριτικού τυριού gorgonzola. H Special που ακολούθησε, ήταν στη τελική, πολύ special, ευλογημένη καθώς ήρθε με μπέικον, πιπεριές, ελιά και μανιτάρι.

Για τους μισούς από εμάς που η Spianata, το πικάντικο ιταλικό σαλάμι, είναι must have υλικό, τους περισσότερους πόντους πήρε η ομώνυμη πίτσα,  όμορφα μπαλανσαρισμένη στο στόμα με ποιοτική μοτσαρέλα και εξαίρετη σάλτσα ντομάτας.

Εύσημα πολλά και για τη ζύμη της, που “ναι”, δε τη συναντάς εύκολα στο νησί κι άλλα τόσα εύσημα για την ορθότατη τιμολογιακή προσέγγιση του bistro, όχι μόνο για τις πίτσες και τα υπόλοιπα φαγητά και γλυκά, αλλά και για όλα τα ποτά του.

Second Cup Bistro, Mall of Engomi

Τελευταία Νέα

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

Αυτός είναι ο λόγος που θα ξαναπάω και θα ξαναπάω και θα ξαναπάω στο εστιατόριο…στη Λευκωσία, γιατί σέβονται όλες μας τις διατροφικές ιδιαιτερότητες

Αυτός είναι ο λόγος που θα ξαναπάω και θα ξαναπάω και θα ξαναπάω στο εστιατόριο……στη Λευκωσία, γιατί σέβονται όλες μας τις διατροφικές ιδιαιτερότητες. Με πήγε πρώτα