Το Second Cup Bistro στο Mall of Engomi, έχει βαλθεί να μας τρελάνει και με τις αυθεντικές ιταλικές του πίτσες.
Τα σχόλια που έφτασαν στα αυτιά μας από τους έχοντες πάθος με τις λεπτόφυλλες ιταλικές πίτσες, φίλους μας, ήταν τόσο θετικά, που μας έκαναν να μαζευτούμε, όλη η παρέα στην απλόχωρή του βεράντα.
Παγωμένες μπυρίτσες από κορυφαία ζυθοποιεία, λευκό κρασάκι και κάνουμε αρχή με μια Quatro formaggi με υπέροχο πάντρεμα μοτσαρέλας, παρμεζάνας, κατσικίσιου τυριού και διακριτικού τυριού gorgonzola. H Special που ακολούθησε, ήταν στη τελική, πολύ special, ευλογημένη καθώς ήρθε με μπέικον, πιπεριές, ελιά και μανιτάρι.
Για τους μισούς από εμάς που η Spianata, το πικάντικο ιταλικό σαλάμι, είναι must have υλικό, τους περισσότερους πόντους πήρε η ομώνυμη πίτσα, όμορφα μπαλανσαρισμένη στο στόμα με ποιοτική μοτσαρέλα και εξαίρετη σάλτσα ντομάτας.
Εύσημα πολλά και για τη ζύμη της, που “ναι”, δε τη συναντάς εύκολα στο νησί κι άλλα τόσα εύσημα για την ορθότατη τιμολογιακή προσέγγιση του bistro, όχι μόνο για τις πίτσες και τα υπόλοιπα φαγητά και γλυκά, αλλά και για όλα τα ποτά του.
Second Cup Bistro, Mall of Engomi
Το ίδρυμα Βίκτωρ Ιωαννίδη, σε συνεργασία με το Espace Jouenne στη Μασσαλία καθώς και με τη στήριξη του Δήμου Λεμεσού, διοργανώνει την ομαδική έκθεση “OTHER
Οι κριτές των “The World’s 50 Best Bars 2024” αποφάνθηκαν κι εφέτος, ότι η Ελλάδα κατέχει σταθερά μια θέση στην λίστα με τις χώρες που
Έτοιμος για να τα δώσει όλα, ο βραβευμένος μας σεφ Σταύρος Σωτηρίου (Head chef – Limanaki – Amathus Beach Hotel Limassol) στον παγκόσμιο διαγωνισμό για
Χαράς ευαγγέλια, εθνική υπερηφάνεια και συγκίνηση, μετά την ανακήρυξη του Κύπριου σεφ Αντώνη Αβούρη, ως ο καλύτερος νεαρός chef της Γαλλίας, ανάμεσα σε 165 διαγωνιζόμενους,
Με το συμπάθιο δηλαδή. Από το σπίτι μου μέχρι το ξενοδοχείο που δουλεύω, πρέπει να περάσω πάνω από 17 κυρτώματα στο πήγαινε και άλλα τόσα