
Μέρα τρίτη κι ακόμη τα αυτιά μας βουίζουν και πάμε κατά τα φαινόμενα για επίσκεψη σε ωρυλά. Πήγαμε οι συνάδελφοι από την τράπεζα, σε ταβέρνα που διαφήμιζε ότι θα έχει και μουσική και από τις 20.30 που καθίσαμε εκεί, συνειδητοποιήσαμε ότι δεν μπορούμε καν να επικοινωνήσουμε ούτε με τους δίπλα μας, λόγω της υπερβολικά δυνατής μουσικής. Παρακαλέσαμε δις τον ιδιοκτήτη να τη χαμηλώσει και μας είπε ότι λόγω της ιδιομορφίας του χώρου, θαμώνες που κάθονται σε άλλα σημεία του εστιατορίου, δεν ακούνε καλά, για αυτό πρέπει να παραμείνει σε αυτά τα ντεσιμπέλ. Απλά διερωτώμαι αν υπάρχει σχετική νομοθεσία για το μάξιμουμ των ντέσιμπελ εντός του εστιατορίου για λόγους ασφαλείας και υγείας – των αυτιών και της ακοής κυρίως – των παρευρισκομένων; Για να μην παρανοηθεί η ερώτησή μου, δεν εννοώ για την ενόχληση που πιθανόν να συμβεί στα γειτονικά σπίτια ή καταλύματα, αλλά για την υγεία αυτών που για 2 ώρες και περισσότερο θα υπόκεινται στον βασανιστικό ηχητικό βομβαρδισμό που δεχθήκαμε κι εμείς.
Πείτε μας την άποψη σας στα comments:
Η αλήθεια να λέγεται. Αν δεν ήξερα ότι η Πυξίδα βρίσκεται στο συγκεκριμένο σημείο της πρωτεύουσας και δεν έβλεπα τη γνώριμη φιγούρα του Γιάννου και
Το βράδυ ήταν βροχερό και κρύο. Θα ορκιζόμουν ότι λίγοι θα τολμούσαν να αφήσουν το σπιτάκι τους για να βγουν έξω για φαγητό. Για να
Η νέα του θέση στο πεντάστερο, πρωτευουσιάνικο Hilton Hotel Nicosia, είναι ακόμη μια πρόκληση στην καριέρα του. Ένας σταθμός πολλών απαιτήσεων, προδιαγραφών και αυστηρών προτύπων
Πώς πρέπει να είναι ρε παιδί μου ένας μεζές; Ευκολάκι. Πρώτα απ’ όλα, κάθε πιάτο του, να είναι γευστικό, καλομαγειρεμένο και φτιαγμένο με καλά υλικά.