Πήγαμε στο υπέρλαμπρο opening party του υπέρλαμπρου Beefbar

Το opening party του πολυαναμενόμενου Beefbar, στο πολυτελές Amara, είχε ότι θα ανέμενε κανείς από τους δυο προαναφερθέντες κολοσσούς. Γκλάμουρ, αψεγάδιαστο show καθ’ όλη τη διάρκεια της βραδιάς, ανεβαστικό DJ, εκλεπτυσμένα κοκτέιλς, άφθονη σαμπάνια και αψεγάδιαστα finger food, βγαλμένα από τις state of the art κουζίνες του εντυπωσιακού Beefbar και όχι μόνο.

Άριστα με τόνο στην όλη εξυπηρέτηση και οργάνωση του event, που έδωσε ψες σε πολλούς από εμάς, μαθήματα προγραμματισμού και επιτυχούς αποπεράτωσης των πολυποίκιλων συνισταμένων και μεταβλητών που αφορούν ένα event αυτού του βεληνεκούς. Η ομάδα της Fine & Dine εύχεται κάθε επιτυχία στην ομάδα του εστιατορίου, όντας σίγουρη ότι το Beefbar θα βάλει ακόμη ένα λιθαράκι στο ήδη αναβαθμισμένο γαστρονομικό status του ξενοδοχείου, αλλά και του νησιού γενικότερα.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ – ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Beefbar έκανε παγκόσμια αίσθηση όταν έκανε το ντεμπούτο του στο Μόντε Κάρλο το 2005 και τα τελευταία 19 χρόνια εξαπλώθηκε σε διάφορα σημεία κλειδιά στον κόσμο, ενώ τώρα φτάνει στη Λεμεσό, για να μεταμορφώσει και να εμπλουτίσει το γαστρονομικό τοπίο του νησιού.

Ο εμπνευστής του Beefbar, Riccardo Giraudi και ο Executive Chef Thierry Paludeto, κατάφεραν να αποκτήσουν παγκόσμια αναγνώριση, αφού επαναπροσδιόρισαν την παραδοσιακή έννοια του «steakhouse», δημιουργώντας ένα αντισυμβατικό μενού, στο οποίο συνδύασαν το out-of-the-box mindset του street food, με πιο εκλεπτυσμένες γεύσεις.


Η ποιότητα των υλικών είναι αδιαπραγμάτευτη, ενώ οι premium κοπές που χρησιμοποιούνται προέρχονται από Αυστραλία, Ιαπωνία και Ηνωμένες Πολιτείες και είναι δεδομένο ότι θα εντυπωσιάσουν ακόμα και τους πιο μεγάλους λάτρεις των steak.

Η πολυτελής ατμόσφαιρα, οι καθαρές αρχιτεκτονικές γραμμές και η γαστρονομική του υπεροχή δένουν μαγικά μεταξύ τους και προσφέρουν ένα ξεχωριστό αισθητηριακό ταξίδι στους θαμώνες του.

Το όραμα του Giraudi, κατακτά και ξεπερνά το αρμονικό πάντρεμα των ποιοτικών υλικών με τη μαγειρική δεξιοτεχνία, δημιουργώντας μια χαλαρή και ταυτόχρονα κομψή ατμόσφαιρα. Δέσμευσή του είναι τόσο η ανάδειξη του κρέατος σε μορφή τέχνης, όσο και η προσφορά μιας ξεχωριστής εμπειρίας σε κάθε επισκέπτη.

Είτε είστε λάτρης του εμβληματικού Wagyu, είτε προτιμάτε τις πιο «γρήγορες» γεύσεις, το Beefbar στο AMARA, υπόσχεται μια καθηλωτική και αξέχαστη εμπειρία. Και ναι, το Beefbar ανάβει το φως του και υπόσχεται να γίνει ένας γαστρονομικός φάρος που θα οδηγεί αυτούς που αναζητούν όχι απλώς ένα γεύμα, αλλά μια πολύπλευρη γαστρονομική γιορτή!

AMARA ΑΜΑΘΟΥΣ 95, ΑΓΙΟΣ ΤΥΧΩΝΑΣ 4533, ΛΕΜΕΣΟΣ ΚΥΠΡΟΣ
WEB: www.amarahotel.com | IG: www.instagram.com/amarahotelcy

Τελευταία Νέα

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

Από σήμερα και για 4 μέρες, Φεστιβάλ Θερινού Κινηματογράφου, με ελεύθερη είσοδο

Η Πολιτιστική Επιτροπή του Δήμου Νότιας Λευκωσίας-Ιδαλίου διοργανώνει φεστιβάλ θερινού κινηματογράφου στο δημοτικό αμφιθέατρο. Τέσσερις ημέρες με τέσσερις οικογενειακές ταινίες  από την Δευτέρα 22 Ιουλίου