
Η περιγραφή των καθηκόντων μου από τον διευθυντή του Λεμεσιανού εστιατορίου που προσελήφθηκα πρόσφατα ως hostess, ήταν σαφέστατη. “Απαντώ στα τηλέφωνα για κρατήσεις και πληροφορίες, στέκομαι στην είσοδο με τα tablet κρατήσεων για να υποδέχομαι τον κόσμο που είτε έχει, είτε δεν έχει κράτηση και τέλος, τον οδηγώ στο τραπέζι του.
Μας το ‘χανε παινέψει φίλοι και γνωστοί. Μεζεκλήδες και νηστεύοντες που έχουν γευστικές απαιτήσεις, αποζητούν χωριάτικες γεύσεις, καλούδια του βουνού και του κάμπου, μαγειρεμένα και
Ως γνωστό, ο οδηγός Michelin εκτός από αστέρια στα καλύτερα, με διαφορά εστιατόρια μιας χώρας, δίνει πλέον και Κλειδιά Michelin στα καλύτερά της ξενοδοχεία. Με
Όταν ένα πιάτο, με την άφιξή του στο τραπέζι σου, σε ωθεί να σταματήσεις ότι κάνεις για να το αποτυπώσεις φωτογραφικά, τότε μιλάμε για δημιουργία.