Σάββατο βράδυ μας κάνουν κράτηση σε ένα κατάμεστο εστιατόριο για 6 άτομα στις 21.30 και έρχονται τελικά 9 άτομα…

Δεν ξέρω αν μόνο στο εστιατόριο μου συμβαίνει αυτό ή αν συμβαίνει και σε άλλους, για αυτό οφείλω να το αναφέρω. Σάββατο βράδυ μας κάνουν κράτηση σε ένα κατάμεστο εστιατόριο για 6 άτομα στις 21.30 και έρχονται τελικά 9 άτομα.

Τους δείχνω τον χώρο του τραπεζιού τους, αντιλαμβάνονται ότι δεν χωρεί ούτε 7ο άτομο, τους δείχνω το γεμάτο εστιατόριο και τους λέω ότι το μόνο που μπορούν να κάνουν είναι να καθίσουν κανένα 45λεπτο στο μπαρ μέχρι να φύγει το δεκάρι που ήρθε νωρίς, να τους κεράσω κανένα ποτό και κανένα τσίμπημα και να τους μετακινήσω άμεσα μόλις φύγουν.

Η απάντηση του “αρχηγού” τους ήταν “Θα φύγουμε φίλε γιατί η παρέα πεινά πολύ”. Μου χάρισαν ένα χαμόγελο, μου είπαν θα τα ξαναπούμε κι έφυγαν.  Εμένα, την οικογένειά μου και τα παιδιά που πληρώνω στο σέρβις και στην κουζίνα, δε με σκέφτηκαν. Δικό τους λάθος, την πλήρωσα εγώ. Σας ευχαριστώ πολύ πάντως. Έμαθα ακόμη ένα μάθημα στη ζωή μου. Ότι τελικά, δεν υπάρχει κοινή λογική.
 
Πείτε μας την άποψη σας στα comments:

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

Λατρεμένη Nikkei κουζίνα στο βραβευμένο Nikkei του NissiBlu Beach Resort στην Αγία Νάπα…Κάθε χρόνο και πιο ψηλά (In Greek & English)

Η ερώτηση “τι ξεχωριστό θέλετε να γευτούμε απόψε” βρίσκει αβίαστα απάντηση, κάθε φορά που βρίσκομαι στην Αγία Νάπα, το αγαπημένο, και του κοινού, εστιατόριο Nikkei στο πεντάστερο NissiBlu Beach Resort.  Αν

Ο βραβευμένος ως ο καλύτερος νεαρός chef της Γαλλίας, στον διαγωνισμό San Pellegrino, Αντώνης Αβούρη, για δυο μοναδικές βραδιές στο NissiBlu Beach Resort (In Greek & English)

Το πεντάστερο NissiBlu Beach Resort, συνεχίζει ακάθεκτο να γράφει χρυσές γαστρονομικές σελίδες στην Ελεύθερη Επαρχία Αμμοχώστου και όχι μόνο, φιλοξενώντας αυτή τη φορά, τον βραβευμένο