Συγχαρητήρια πολλά για τα ξενοδοχεία, τους διευθύνοντες, τους ιδιοκτήτες, τους chefs και δεν ξέρω ποιους άλλους decision makers να πω, που στον μπουφέ του προγεύματός τους, είναι εμφανέστατη η Κύπρος, οι παραγωγοί της και τα προϊόντα της. Καταλαβαίνω ότι σε ένα ξενοδοχείο συναντιούνται άνθρωποι από όλα τα μήκη και πλάτη της γης, που έχει ο καθένας τα δικά του διατροφικά δεδομένα, μα πρέπει όλοι να αντιληφθούμε ότι όλοι αυτοί φεύγοντας από το νησί μας, πρέπει να “πάρουν” πίσω στην χώρα τους, κάτι από Κύπρο. Ας το κάνουν κι άλλοι αγαπητοί συνάδελφοι ξενοδόχοι. Ας νιώσουμε όλοι πιο περήφανοι για τον τόπο μας και τη γαστρονομική μας παράδοση και πολιτισμό.
Πείτε μας την άποψη σας στα comments:
Άγνωστοι οι λόγοι, λόγω της λιτής δημοσίευσης, που ο γνωστός σεφ και κριτής του Master Chef, Σωτήρης Κοντιζάς, αποχωρεί και από τα τρία του εστιατόρια.
Φαντασία, γεύση, ισορροπία και επιλογές για εσένα, όλους σου τους φίλους και φυσικά την απαιτητική σου φαμίλια, μικρούς και μεγάλους. Το δοκιμάσαμε και εμείς, μεγάλη
Το meeting που συγκαλέστηκε από τον ιδιοκτήτη του εστιατορίου, στο οποίο εκτελώ χρέη διευθυντή, είχε ως θέμα το καινούριο εστιατόριο του Ομίλου που αναμένεται να
Ο τίτλος του έργου είναι εμπνευσμένος από το Σκοπευτήριο της Καισαριανής, έναν τόπο-μνημείο για τους διακόσιους κομμουνιστές αγωνιστές που εκτελέστηκαν εκεί το 1944 από τους