
Μέχρι το 2030 οι Βρυξέλλες έχουν στοχεύσει, όλες οι συσκευασίες στην ΕΕ να είναι ανακυκλώσιμες. Πολλά τα μέτρα που προτάθηκαν στην τελευταία διαβούλευση, τα οποία χρειάζονται όμως τη βούλα από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο για να επικυρωθούν.
Άρα μιλάμε πλέον για νομοθεσίες που θα προωθούν πιο επιτακτική πλέον την ανακύκλωση, την επαναχρησιμοποίηση, τις πιο βιώσιμες συσκευασίες και τη μείωση των αποβλήτων. Στο στόχαστρο έχουν μπει και οι ατομικές συσκευασίες σαμπουάν, κρέμας και όχι μόνο που παρέχονται στους θαμώνες πολλών ξενοδοχείων.
Η εν λόγω νομοθεσία, έχει ήδη θορυβήσει παραγωγούς, προμηθευτές και ξενοδόχους, οι οποίοι ήδη επεξεργάζονται εναλλακτικά plan B, με επικρατέστερο αυτό της μεγάλης συσκευασίας σαμπουάν, σαπουνιού και κρέμας που ήδη συναντούμε σε πολλά ξενοδοχειακά καταλύματα.
Σήμα κατατεθέν ολάκερης της περιοχής, κρατά γερά τα ηνία στον χώρο της εστίασης από το 1979, αλλά και βάζει πολύ ψηλά τον γαστρονομικό πήχη με
Το πεντάστερο NissiBlu Beach Resort, συνεχίζει ακάθεκτο να γράφει χρυσές γαστρονομικές σελίδες στην Ελεύθερη Επαρχία Αμμοχώστου και όχι μόνο, φιλοξενώντας αυτή τη φορά, τον βραβευμένο
Στη γεμάτη ζωή, χαμόγελα και ευτυχισμένους ανθρώπους Μπέμπα, τα γαστρονομικά δρώμενα έχουν πάντοτε – και εννοώ καθημερινά – κάτι το διαφορετικό. Είναι, από τη μία,
Ο barista trainer του Dimello Cyprus, Χρήστος Δαράκης, μας αποκαλύπτει όλα τα μυστικά για έναν απολαυστικό freddo espresso — το πιο ελληνικό ρόφημα του καλοκαιριού!
Με ιστορία που ξεπερνά τον έναν αιώνα, το New Helvetia Hotel στις Πλάτρες αποτελεί σημείο αναφοράς για την κυπριακή φιλοξενία. Συνδυάζοντας την παράδοση με την