
Στα τελικά στάδια βρίσκονται οι πυρετώδεις δοκιμές και γευσιγνωσίες των εμβόλιμων πιάτων που θα εισέρθουν πανηγυρικά περί τα μέσα Ιουνίου στην πολυσυλλεκτική κάρτα του λατρεμένου Nema, του upgraded Anemi Hotel στην Πάφο. Η μεσογειακής, με ιταλικό ταμπεραμέντο κάρτα του εστιατορίου που έκλεψε τα φώτα της δημοσιότητας από τα γεννοφάσκια του, θα ενισχυθεί με δροσερά και άκρως καλοκαιρινά πιάτα, παιχνιδιάρικα ταρτάρ τόνου, ζυμαρικά signature ξυλοφουρνιστές πίτσες, άλλα και μοναδικές κοπές κρεατικών. Φρεσκάδα και πρωτοτυπία, τα χαρακτηριστικά και των επιδόρπιων πειρασμών που στα τελευταία δοκιμαστικά έκαναν όλους να κλείνουν τα μάτια σε κάθε μπουκιά.
Μας το ‘χανε παινέψει φίλοι και γνωστοί. Μεζεκλήδες και νηστεύοντες που έχουν γευστικές απαιτήσεις, αποζητούν χωριάτικες γεύσεις, καλούδια του βουνού και του κάμπου, μαγειρεμένα και
Ως γνωστό, ο οδηγός Michelin εκτός από αστέρια στα καλύτερα, με διαφορά εστιατόρια μιας χώρας, δίνει πλέον και Κλειδιά Michelin στα καλύτερά της ξενοδοχεία. Με
Όταν ένα πιάτο, με την άφιξή του στο τραπέζι σου, σε ωθεί να σταματήσεις ότι κάνεις για να το αποτυπώσεις φωτογραφικά, τότε μιλάμε για δημιουργία.