Τον Οκτώβρη, θεού θέλοντος ανοίγουμε στη Λευκωσία ένα εστιατόριο μεσογειακής κουζίνας και διαπιστώνουμε ότι…

Τον Οκτώβρη, θεού θέλοντος ανοίγουμε στη Λευκωσία ένα εστιατόριο μεσογειακής κουζίνας και διαπιστώνουμε ότι, όσες προσπάθειες κι αν έχουμε κάνει και οι 3 συνέταιροι και παρόλες τις διασυνδέσεις που έχουμε, δεν βρίσκουμε προσωπικό, ούτε για το σέρβις, ούτε για την κουζίνα. Είναι πραγματικά απογοητευτικό αυτό που συμβαίνει και δεν ξέρω τι φταίει, ιδίως μετά την επέλαση του κορωνοϊού. Μήπως θα καταλήξουμε τα επόμενα χρόνια σε self service εστιατόρια ή σε εστιατόρια που θα μας μαγειρεύουν ρομπότ και μας σερβίρουν ρομπότ;

Πείτε μας την άποψη σας στα comments:

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

Λατρεμένη Nikkei κουζίνα στο βραβευμένο Nikkei του NissiBlu Beach Resort στην Αγία Νάπα…Κάθε χρόνο και πιο ψηλά (In Greek & English)

Η ερώτηση “τι ξεχωριστό θέλετε να γευτούμε απόψε” βρίσκει αβίαστα απάντηση, κάθε φορά που βρίσκομαι στην Αγία Νάπα, το αγαπημένο, και του κοινού, εστιατόριο Nikkei στο πεντάστερο NissiBlu Beach Resort.  Αν

Ο βραβευμένος ως ο καλύτερος νεαρός chef της Γαλλίας, στον διαγωνισμό San Pellegrino, Αντώνης Αβούρη, για δυο μοναδικές βραδιές στο NissiBlu Beach Resort (In Greek & English)

Το πεντάστερο NissiBlu Beach Resort, συνεχίζει ακάθεκτο να γράφει χρυσές γαστρονομικές σελίδες στην Ελεύθερη Επαρχία Αμμοχώστου και όχι μόνο, φιλοξενώντας αυτή τη φορά, τον βραβευμένο