Επικοινωνώ μαζί με το portal σας και τη στήλη που έχετε για συζήτηση και κους κους, για να αναφέρω ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζω στο εστιατόριό μου από τις πρώτες μέρες που ανοίξαμε το 2015. Το πρόβλημα είναι ότι μια κουζίνα για να λειτουργεί σωστά, δεν μπορεί να εξυπηρετεί ταυτόχρονα όλους τους πελάτες που κατά παράδοξο λόγο, η πλειονότητα από αυτούς, έρχεται στο εστιατόριο στις 21.00, λες και τους κατέβασε τουριστικό λεωφορείο.
Φαντασία, γεύση, ισορροπία και επιλογές για εσένα, όλους σου τους φίλους και φυσικά την απαιτητική σου φαμίλια, μικρούς και μεγάλους. Το δοκιμάσαμε και εμείς, μεγάλη
Το meeting που συγκαλέστηκε από τον ιδιοκτήτη του εστιατορίου, στο οποίο εκτελώ χρέη διευθυντή, είχε ως θέμα το καινούριο εστιατόριο του Ομίλου που αναμένεται να
Ο τίτλος του έργου είναι εμπνευσμένος από το Σκοπευτήριο της Καισαριανής, έναν τόπο-μνημείο για τους διακόσιους κομμουνιστές αγωνιστές που εκτελέστηκαν εκεί το 1944 από τους