Τσάι με λεμόνι στο μπαλκόνι ενός πεντάστερου, απόλαυσα την Παρασκευή, το ίδιο τσάι σε άλλο πεντάστερο το Σάββατο. Ίδιο brand κορυφαίας εταιρείας και στα δυο σε ποιοτικό πυραμιδωτό φακελάκι. Στο μεν πρώτο, το σακουλάκι ήταν ήδη μέσα στο ζεστό νερό της τσαγιέρας, στο δε δεύτερο ήταν εκτός για να το βάλω μόνη μου. Ποιο από τα δυο διδάσκεται στις σχολές τραπεζοκομίας; Ποιο το ορθό δηλαδή;
Πείτε μας την άποψη σας στα comments:
Ο πολυβραβευμένος, κάτοχος ενός αστεριού Michelin, chef Λευτέρης Λαζάρου, κατεβαίνει στο νησί μας τον Νοέμβριο, για να ανέβει στον Καλοπαναγιώτη και συγκεκριμένα στο εντυπωσιακό οινοποιείο
Η ομάδα του Τρεις & ο Κούκος, “πέταξε” προσφάτως σ’ άλλα λημέρια. Βολεύτηκε όμορφα στις άνετες εγκαταστάσεις της Αστυνομικής Εστίας (έναντι Αρχηγείου Αστυνομίας στη Λευκωσία)
Το ίδρυμα Βίκτωρ Ιωαννίδη, σε συνεργασία με το Espace Jouenne στη Μασσαλία καθώς και με τη στήριξη του Δήμου Λεμεσού, διοργανώνει την ομαδική έκθεση “OTHER
Οι κριτές των “The World’s 50 Best Bars 2024” αποφάνθηκαν κι εφέτος, ότι η Ελλάδα κατέχει σταθερά μια θέση στην λίστα με τις χώρες που