
Να μας ζήσουν όλοι και όλες οι σεφ, οι μάγειρες και οι μαγείρισσες. Σήμερα, 20 Οκτωβρίου, γιορτάζεται παγκόσμια, η Διεθνής Ημέρα των ανθρώπων που μας χαρίζουν όμορφες στιγμές στα εστιατόρια, τις ταβέρνες, τα μαγειρεία, τις καντίνες και οπουδήποτε αλλού προσφέρεται φαγητό.
Χρόνια πολλά στους ανθρώπους αυτούς που επιλαμβάνονται της διατροφής μας, που μας ενώνουν γύρω από ένα τραπέζι, που γίνονται μια αιτία για να κοινωνικοποιηθούμε και να χαρούμε όμορφες στιγμές.
Χρόνους πολλούς και χαρούμενους στα άτομα αυτά που διαιωνίζουν την γαστρονομική μας παράδοση, μα και σε αυτά που την παρούσα στιγμή, αγωνίζονται, φορώντας την κυπριακή σημαία στη Σιγκαπούρη, να τιμήσουν ξανά το νησί μας σε ένα ακόμη παγκόσμιο διαγωνισμό μαγειρικής.
Χρόνια σας πολλά αγαπητοί και αγαπητοί μας σεφ.
Σας το ‘χουμε ξαναπεί και είναι πια κοινό μυστικό. Η γαστρονομική εμπειρία στο λακαταμίτικο hot spot, το Jasmine Gastrobar, είναι διαφορετική, μοναδική κι αξιομνημόνευτη. Λίγο
Η σχετικά νέα σειρά της υπηρεσίας streaming της Apple, Apple TV+ προκάλεσε μια «διαδικτυακή φρενίτιδα» με τον δεύτερο της κύκλο να τελειώνει με το επεισόδιο
Μας το ‘χανε παινέψει φίλοι και γνωστοί. Μεζεκλήδες και νηστεύοντες που έχουν γευστικές απαιτήσεις, αποζητούν χωριάτικες γεύσεις, καλούδια του βουνού και του κάμπου, μαγειρεμένα και
Ως γνωστό, ο οδηγός Michelin εκτός από αστέρια στα καλύτερα, με διαφορά εστιατόρια μιας χώρας, δίνει πλέον και Κλειδιά Michelin στα καλύτερά της ξενοδοχεία. Με
Όταν ένα πιάτο, με την άφιξή του στο τραπέζι σου, σε ωθεί να σταματήσεις ότι κάνεις για να το αποτυπώσεις φωτογραφικά, τότε μιλάμε για δημιουργία.