Όλοι στον Κάτω Δρυ, για το κορυφαίο μουσικό φεστιβάλ Φέγγαρος

Το Φεστιβάλ Φέγγαρος επιστρέφει από 1η μέχρι 3 Αυγούστου 2024, με μουσικές από όλο τον πλανήτη, σε αρμονία με το παραδοσιακό χωριό του Κάτω Δρυ. Η 12η έκδοση του φεστιβάλ, υπόσχεται μια απαράμιλλη φεστιβαλική εμπειρία που δεν έχει ξαναγίνει. Για τρεις καυτές καλοκαιρινές ημέρες, σε τέσσερις σκηνές με περισσότερα από 60 σχήματα συνολικά, το φεστιβάλ είναι έτοιμο να ανεβάσει τον πήχη και να κατακτήσει τους λάτρεις της μουσικής για άλλη μια φορά.

Το φετινό lineup είναι ένα χωνευτήρι ειδών και πολιτισμών με καλλιτέχνες από τρεις ηπείρους, καθώς και την αφρόκρεμα της τοπικής σκηνής. Στη Σκηνή Field θα ανέβουν για να ηγηθούν του φεστιβάλ, οι ασύγκριτοι και μαγευτικοί Alice Phoebe Lou, ο διαβόητος Έλληνας ράπερ Anser και οι Tamikrest με ήχους από την έρημο Azawad. Ο μοναδικός Negros Tou Moria θα προκαλέσει αναταράξεις με τραμπέτικο, οι Koza Mostra θα ξεκινήσουν το πάρτι τους, ενώ οι εμβληματικοί Tterlikkas x Fuzz Bus θα επιστρέψουν κατόπιν δημοφιλούς ζήτησης.

Η υπέροχη Melentini με έδρα το Βερολίνο, οι δυναμικοί Γάλλοι Citron Sucré, οι κινηματογραφικοί Electric Litany και ο συναρπαστικός Faizal Mostrixx από την Ουγκάντα θα φωτίσουν τη λατρευτή Σκηνή Village, μαζί με τους Demetris Mesimeris και Alejjos, μεταξύ πολλών άλλων. Το οικείο CUPRA Museum θα φιλοξενήσει και πάλι πειραματικούς ήχους και όχι μόνο, ενώ ο Κήπος Μπύρας Carlsberg θα φιλοξενήσει μια σειρά από δυναμικούς DJs καθ’ όλη τη διάρκεια του φεστιβάλ.

Το Φεστιβάλ Φέγγαρος, χρόνο με το χρόνο, συνδυάζει μουσική από όλο τον κόσμο με τα τοπία της Κύπρου, για να δημιουργήσει την απόλυτη φεστιβαλική εμπειρία.

*Δωρεάν κατασκήνωση στη φύση, βιώσιμες επιλογές φαγητού, δροσιστικά ποτά και ασταμάτητη μουσική είναι όλα στο πρόγραμμα.

Πού: Κάτω Δρυς

Πότε: 1-3 Αυγούστου

Φεστιβάλ Φέγγαρος 2024 – Εισιτήριο Φεστιβάλ

Προπώληση Εισιτηρίου – €37.50

Εισιτήριο στην Είσοδο – €45.00

www.fengaros.com

 

Τελευταία Νέα

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

Από σήμερα και για 4 μέρες, Φεστιβάλ Θερινού Κινηματογράφου, με ελεύθερη είσοδο

Η Πολιτιστική Επιτροπή του Δήμου Νότιας Λευκωσίας-Ιδαλίου διοργανώνει φεστιβάλ θερινού κινηματογράφου στο δημοτικό αμφιθέατρο. Τέσσερις ημέρες με τέσσερις οικογενειακές ταινίες  από την Δευτέρα 22 Ιουλίου