
Τι σου κάνει ένα χαμόγελο, ένας πληθυντικός ευγενείας, μια καλή κουβέντα και ένα “να περάσετε ένα όμορφο απόγευμα”;Κι όλα αυτά χθες από ένα ευγενέστατο σερβιτόρο, σε γνωστό καφεστιατόριο της Λευκωσίας. Σε κάνει κι εσένα πιο χαρούμενο, να φεύγεις με διάθεση και φυσικά να θες να ξαναπάς, έστω κι αν το κρουασάν, δεν πήρε 10 από το 10 και ο καφές έφτασε, όχι και τόσο ζεστός. Και επειδή είμαι του Κλάδου της εστίασης και της φιλοξενίας, γνωρίζω ότι, ό,τι συμβαίνει σε ένα εστιατόριο ή ένα ξενοδοχείο, είναι θέμα εκπαίδευσης. Ας εκπαιδεύσουμε λοιπόν όλοι μας, τους ανθρώπους στους οποίους έχουμε εμπιστευτεί την επιχείρησή μας. Μόνο έτσι θα έχουμε επαναλαμβανόμενους και χαρούμενους πελάτες.
Πείτε μας την άποψη σας στα comments:
Το πεντάστερο NissiBlu Beach Resort, συνεχίζει ακάθεκτο να γράφει χρυσές γαστρονομικές σελίδες στην Ελεύθερη Επαρχία Αμμοχώστου και όχι μόνο, φιλοξενώντας αυτή τη φορά, τον βραβευμένο
Στη γεμάτη ζωή, χαμόγελα και ευτυχισμένους ανθρώπους Μπέμπα, τα γαστρονομικά δρώμενα έχουν πάντοτε – και εννοώ καθημερινά – κάτι το διαφορετικό. Είναι, από τη μία,
Ο barista trainer του Dimello Cyprus, Χρήστος Δαράκης, μας αποκαλύπτει όλα τα μυστικά για έναν απολαυστικό freddo espresso — το πιο ελληνικό ρόφημα του καλοκαιριού!
Με ιστορία που ξεπερνά τον έναν αιώνα, το New Helvetia Hotel στις Πλάτρες αποτελεί σημείο αναφοράς για την κυπριακή φιλοξενία. Συνδυάζοντας την παράδοση με την