
Καλοκαίρι και παγωμένος καφές, τουλάχιστον στις ζεστές χώρες, ο απόλυτος συνδυασμός. Άσε τα εσπρεσάκια, τα ζεστά καπουτσίνα, τα νες και τα αμερικάνο, για αργότερα και δοκίμασε κι εσύ το νέο trend – κυρίως σε Ιταλία – που άρχισε δε να συναντάται δειλά δειλά και στα πιο ψαγμένα coffee spots σε Ελλάδα και Κύπρο.
O Caffe Shakerato, που είναι αδελφάκι του δικού μας freddo espresso, είναι εύκολος να γίνει, ακόμη και στο σπίτι και σίγουρα είναι μια άλλη δροσερή, καλοκαιρινή εκδοχή που θα σε εξιτάρει.
Ποτήρι του μαρτίνι, έτοιμο στον πάγκο σου, ένα εσπρεσάκι από τη μηχανή σου, φρεσκοφτιαγμένο, ζάχαρη ή σιρόπι, πάγο και τα ρίχνεις όλα στο μπλέντερ μέχρι που να λιώσει ο πάγος. Εμείς πάντως σου παραθέτουμε με το πιο κάτω βίντεο τρεις εκδοχές του κι εσύ επιλέγεις όποια θες. Όποια κι αν επιλέξεις, τη δροσιά του να έχεις.
…Με 10 καταλύματα και εστιατόριο στον 9ο που θα φιλοξενεί ανά δίμηνο, Μισελενάτους σεφ Σε μια ιδιαίτερη εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της τελικής φάσης
Η Κύπρος κατέκτησε για ακόμη μία χρονιά την πρωτιά στην Ευρωπαϊκή Ένωση ως η χώρα με τα καθαρότερα νερά για κολύμπι, σύμφωνα με επίσηρη αξιολόγηση
Ήταν ένας στόχος που ποθούσε εδώ και χρόνια. Ένας στόχος που δεν χαρίζεται, αλλά κατακτιέται με πειθαρχία, αφοσίωση και αδιάκοπη μελέτη. Ο Σωτήρης Νεοφυτίδης κατάφερε
Ένα μουσείο που υπόσχεται να ανατρέψει τα δεδομένα της παγκόσμιας τέχνης ετοιμάζεται να ανοίξει τις πύλες του στο Άμπου Ντάμπι το 2025. Το Guggenheim Abu
Chef’s Table, πάει να πει γαστρονομική εμπειρία μέχρι εκεί που δεν πάει άλλο. Κι αν διερωτάσαι γιατί, τεκμηριώνω λέγοντάς ότι το τραπέζι σου είναι ακριβώς