
Ο Arvin Wan από την Ταϊβάν, είχε από μικρός πάθος με τον πάγο. Θυμάται, κατ’ ακρίβειαν, τον εαυτό του να τρώει καθημερινά, παγάκια και να τοποθετεί πολλά προϊόντα στην κατάψυξη για να δει πώς συμπεριφέρονται.
Η απόφαση του να γίνει σεφ, τον έφερε πιο κοντά στο να ανοίξει την παγωταρία – εστιατόριό του, το Minimal, στην πόλη Ταϊτσούνγκ, το οποίο φέτος πήρε το πρώτο του αστέρι, όντας η μοναδική παγωταρία που βραβεύεται με αυτό το βαρύτιμο βραβείο.
Οι πελάτες έχουν την ευκαιρία να επισκεφθούν τον ισόγειο χώρο για να προμηθευτούν μια από τις 6 take away fusion γεύσεις παγωτού ή να κάνουν κράτηση στον 1ο όροφο για το μενού γευσιγνωσίας 7 πιάτων που διαρκεί δυόμιση ώρες.
Μια εμπειρία με γλυκοαλχημιστικές δημιουργίες σε διαφορετικές, υπό το μηδέν θερμοκρασίες (μέχρι και τους – 196 βαθμούς κελσίου) η οποία στοιχίζει μόνο €33 το άτομο, καθιστώντας το Minimal, ένα από τα πιο value for money, αστεράτα εστιατόρια του πλανήτη.
Η είδηση μαθεύτηκε γοργά. Ο Κυριάκος κι ο Χαράλαμπος, οι άρχοντες του μαγαζιού και της κουζίνας στο “Για σουβλάκι όπως παλιά” ξεκίνησαν να πυρώνουν τους
Δύο υπέροχοι και σπουδαίοι καλλιτέχνες με πορείες λαμπρές, δύο καλλιτέχνες που ταξίδεψαν σε όλες τις ηπείρους με τις φωνές τους, δύο διαφορετικές διαδρομές στα παράλληλα
Η νέα εδεσματολογική κάρτα του αναβαθμισμένης κουζίνας εστιατορίου Holy Cow στη Λάρνακα, είναι γεγονός. Πρωτοτυπία, γευστικές μίξεις πρωτοκλασάτων υλικών, χρώματα, διαφοροποίηση υφών, εντυπωσιακά στησίματα και
Αν είσαι λάτρης των μοναδικών γεύσεων, της δυνατής μουσικής και των θεαματικών shows, τότε ετοιμάσου για μια αξέχαστη εμπειρία στο Eatmoshere” Exhibition & Food Festival”
Ο Μιχάλης Βιολάρης, o Δημήτρης Μεσημέρης και η Ελένη Μαυρούδη, συναντιώνται μαζί στο Δημοτικό Αμφιθέατρο Δερύνειας την Τετάρτη 28 Μαΐου. Μαζί τους σε φιλική συμμετοχή,