
Ο τυχερός γαστριμαργικός σου αριθμός, σε διαβεβαιώ ότι είναι το 13. Γι’ αυτό, πάρε την παρέα σου, μπείτε με το δεξί στο ολοκαίνουριο και απείρως εντυπωσιακό Nyx Limassol Hotel και πάτησε στον ανελκυστήρα τον αριθμό 13.
Σαν βγεις, σε διαβεβαιώ ότι θα θες λίγα δεύτερα να αποτυπώσεις τα συγκλονιστικά, αφ’ υψηλού γαλάζια πλάνα, τους a la Dubai ουρανοξύστες και ολάκερη την πόλη της Λεμεσού να ανηφορίζει μέχρι και τους πρόποδες της οροσειράς του Τροόδους.
Η εντυπωσιακή πισίνα του 13ου, θα κλέψει κι αυτή άφθονα φωτογραφικά κλικ, όπως και τα gyoza κοτόπουλου και γαρίδας, τα ολόφρεσκα edamame, το seabass ceviche με amarillo peppers και η σαλάτα με φιλετάκια πάπιας, φυλλώδη λαχανικά passion fruit και cashews, εμπλουτισμένα όλα με hoisin sauce.
Τα chopsticks ανά χείρας για να αρπάξεις κι εσύ, σαν και του λόγου μας το μερίδιό σου από το sashimi τόνου με yuzu soya sauce, αλλά και το Shrimp tempura sushi roll με αβοκάντο και eel sauce, που φέρουν την υπογραφή του executive chef του ξενοδοχείου Χριστάκη Αχιλλέως.
Τα κοκτέιλς του Bar manager & Mixologist Παναγιώτη Αγγλογάλου στο Mizu Mazu, να ξέρεις ότι έχουν άλλο αέρα, ιδίως αν επιλέξεις το ισορροπημένο Apollo ή το με αναφορές στην χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου, Sake Smash, που τα βρήκαν υπέροχα και με τις δυο γλυκοαλχημείες μας, το chocolate pistachio με toffee cream και το exotic tapioca, δομημένο με πέρλες ταπιόκα, εξωτικό μάνγκο και passion fruit, που δένονται όλα με αρωματική κρέμα από καρύδα. Συστήνεται ιδιαίτερα η κράτηση τραπεζιού, αρκετές μέρες πριν.
Nyx Limassol Hotel
Οδός Ανεξαρτησίας και Χριστόδουλου Σώζου, γωνία, Λεμεσός
25 371 111
Στις δύο τελευταίες μου εργασίες, στη μια ως captain και στην άλλη ως manager εστιατορίου, καθιερώσαμε το briefing. Μια πεντάλεπτη έως δεκάλεπτη συνάντηση του προσωπικού
Η αλήθεια να λέγεται. Αν δεν ήξερα ότι η Πυξίδα βρίσκεται στο συγκεκριμένο σημείο της πρωτεύουσας και δεν έβλεπα τη γνώριμη φιγούρα του Γιάννου και
Το βράδυ ήταν βροχερό και κρύο. Θα ορκιζόμουν ότι λίγοι θα τολμούσαν να αφήσουν το σπιτάκι τους για να βγουν έξω για φαγητό. Για να
Η νέα του θέση στο πεντάστερο, πρωτευουσιάνικο Hilton Hotel Nicosia, είναι ακόμη μια πρόκληση στην καριέρα του. Ένας σταθμός πολλών απαιτήσεων, προδιαγραφών και αυστηρών προτύπων
Πώς πρέπει να είναι ρε παιδί μου ένας μεζές; Ευκολάκι. Πρώτα απ’ όλα, κάθε πιάτο του, να είναι γευστικό, καλομαγειρεμένο και φτιαγμένο με καλά υλικά.