
Τα δοκιμαστικά έφτασαν στην τελική τους ευθεία, με τη βραβευμένη ομάδα των σεφ, του Pralina Experience Stasikratous, να έχει συνταγογραφήσει μέχρι και την τελευταία πινελιά του κάθε πιάτου, έτσι ώστε όλα να είναι έτοιμα για το λανσάρισμα της καινούριας κάρτας φαγητών, την Τετάρτη, 13 Νοεμβρίου.
Μια κάρτα φαγητών με ταυτότητα, φαντασία, εξαίρετες πρώτες ύλες, παρμένες από την αφρόκρεμα των παραγωγών, που εγγυημένα θα συγκινήσει και πάλι τους απαιτητικούς γαστρονόμους. Σαλάτα με βραστά άγρια χόρτα εποχής, τρεμιθόπιτες και τσαλαφούτι Αμφιλοχίας, τατάκι τόνου Balfego, με μαύρη τρούφα, αλλά και καρπάτσιο λαυράκι με αχινό και λάδι βασιλικού, μόνο κάποιες από τις ορεκτικές επιλογές.
Σημείωσε φυσικά το συκώτι πάπιας πατέ, με γλυκό νεράντζι, τα νιόκι πατάτας σε βάση από κρέμα παρμεζάνας, ραγού άγριων μανιταριών και φρεσκοτριμμένη μαύρη τρούφα και οπωσδήποτε το ψημένο σε νερό ντομάτας, ριζότο με γεμιστό κολοκυθολούλουδο, με παλαιωμένο χαλούμι, δυόσμο και μαντζουράνα.
Οι λάτρεις των γλυκών, θα υποκλιθούν για ακόμη μια φορά ενώπιον των λεπτεπίλεπτων γλυκοαλχημειών, αλλά σίγουρα δεν πρέπει να παραλείψουν να δοκιμάσουν το παραδοσιακό, βάσκικο τσιζκέικ, επικαλυμμένο με σπιτική μαρμελάδα βατόμουρου, φρέσκα μούρα, σερβιρισμένo με σάλτσα βατόμουρου.
Οι μεταβλητές της έρευνας που διενήργησε η πλατφόρμα Wethrift σε 30 χώρες που κατατάσσονται ανάμεσα στις πρώτες στον τομέα “Δείκτης Ειρήνης και Ασφάλειας για Γυναίκες”,
Προορισμός σου το μαγευτικό, από όλες τις απόψεις Wrocław (Βρότσλαβ), η τέταρτη μεγαλύτερη σε πληθυσμό, πόλη της Πολωνίας, μα πιο συγκεκριμένα, το Cathedral island, το
Το περιμέναμε εδώ και καιρό! Στο παλιό παντοπωλείο της γραφικής Άλωνας, αρχιτέκτονες και μάστορες δούλευαν αγάλι αγάλι, καιρό πολύ, για να το μεταμορφώσουν σε ένα
Ο πιο έγκριτος, παγκόσμιου βεληνεκούς διαγωνισμός οινοπνευματωδών στον κόσμο, World Whisky Awards, ανακοίνωσε τους νικητές για το 2025, με αυτό του single malt whiskey να
M Fusion – Four Seasons Hotel Από την Πέμπτη 24 Απριλίου, το πολυβραβευμένο εστιατόριο M Fusion του Four Seasons επιστρέφει όπως το έχουμε αγαπήσει: με