
Εκεί που σκάει το κύμα και το ιώδιο τρυπά τα ρουθούνια των περαστικών, θα σκάσεις μύτη κι εσύ και συγκεκριμένα στο άρτι αφιχθέν εστιατόριο Sands. Στον πλοηγό σου, σημείωσε το πολυβραβευμένο για τις sustainability και όχι μόνο, ενέργειές του, Sunprime Protaras Beach Hotel, για να βρεθείς στον επίγειο, θαλασσινό παράδεισο που έχει στηθεί από την ιδιοκτησιακή και διευθυντική ομάδα του ξενοδοχείου.
Εύκολα προσβάσιμο και από τον παραλιακό πεζόδρομο Πρωταρά, θα υποδεχτεί όλους τους λάτρεις της ψαγμένης και αυθεντικής, μεσογειακής κουζίνας, νοτισμένης με υλικά και πινελιές από το τοπικό και διεθνές γαστρονομικό ρεπερτόριο.
Ορεκτικά με άποψη, σαλάτες που και μόνο η περιγραφή τους προκαλεί σιελόρροια, πιάτα με ζυμαρικά και ριζότο, ξυλοφουρνιστές, signature πίτσες με κάθε σημασία της λέξης, αλλά και ιχθυογαστρονομικά πιάτα και βοδινές κοπές, ψημένες άριστα στη σχάρα, οι συνισταμένες του μενού.
Ένα μενού πλαισιωμένο με μια ταιριαστή οινική λίστα, επιλεγμένα κοκτέιλς και γλυκοαλχημιστικές εκπλήξεις για όλα τα παλέτα. Το Sands αναμένεται να ανοίξει τις πύλες του, αρχές Ιουλίου.
Σημείωση: Διατίθεται δωρεάν χώρος στάθμευσης εντός του ξενοδοχείου για όσους κάνουν κράτηση τραπεζιού.
Sunprime Protaras Beach Hotel
Αμφιτρίτης 9, Πρωταράς, Παραλίμνι, 5296
Τηλέφωνο: 99 565 622
Ανοιχτό για δείπνο από τις 19.00 μέχρι τις 23.00
Τέτοια δικαιολογία, δεν την έχουμε ξανακούσει, αλλά εγώ θα το κάνω θέμα μεγάλο. Πήγαμε τα κορίτσια από τη δουλειά, μετά από πολύ καιρό για φαγητό
Η Κύπρος δεν έχει ξαναδεί κάτι τέτοιο. Το θρυλικό μπαλέτο Zorba the Greek, σε χορογραφία του Lorca Massine, βασισμένο στο μυθιστόρημα του Νίκου Καζαντζάκη και με μουσική του Μίκη Θεοδωράκη, παρουσιάζεται για πρώτη
Το ότι τα πάντα κρίνονται στις λεπτομέρειες, δεν το λέω μόνο εγώ. Το λένε όλοι που αποζητούν το εκλεκτό, το φίνο, το καλόγουστο και το
Η σύνδεση της ελληνικής πρωτεύουσας με τη Δυτική Ακτή των Ηνωμένων Πολιτειών γίνεται πραγματικότητα με την προσθήκη ενός νέου απευθείας δρομολογίου από τη Norse Atlantic
Με μεγάλη χαρά αναμένουμε την άφιξη του διακεκριμένου σεφ Kazuyuki Tanaka, ο οποίος έχει τιμηθεί με 2 αστέρια Michelin, για ένα μοναδικό γαστρονομικό διήμερο στο