
Η αρχή έγινε στη Μαδρίτη, με το πρώτο εστιατόριο Tatel των δυο “θεών” του αθλητισμού του Christiano Ronaldo και του Raphael Nadal. Η μεγάλη επιτυχία του μεσογειακής, με αρκετές επιρροές από την ισπανική κουζίνα, εστιατορίου, έγινε η απαρχή για επέκταση της αλυσίδας εστιατορίων Tatel (Ibiza, Beverly Hills, Riyadh …) με αυτό στο Dubai να εντυπωσιάζει όσο κανένα άλλο.
Έδρα του το πολύ glamorous Hotel Boulevard στο downtown Dubai, στο οποίο η κράτηση τραπεζιού, λόγω της πολυαναμενόμενης ζήτησης, προτείνεται όπως προγραμματίστεί αρκετές μέρες ή βδομάδες πριν. Όπως και να έχουν τα πράγματα, όταν πετύχεις τραπέζι, φρόντισε να δοκιμάσεις τη θρυλική παέλια με φρέσκο αστακό, ενώ ο απόλυτος γλυκός, δεν είναι άλλος από το ονειρικό τους cheesecake.
Το πεντάστερο NissiBlu Beach Resort, συνεχίζει ακάθεκτο να γράφει χρυσές γαστρονομικές σελίδες στην Ελεύθερη Επαρχία Αμμοχώστου και όχι μόνο, φιλοξενώντας αυτή τη φορά, τον βραβευμένο
Στη γεμάτη ζωή, χαμόγελα και ευτυχισμένους ανθρώπους Μπέμπα, τα γαστρονομικά δρώμενα έχουν πάντοτε – και εννοώ καθημερινά – κάτι το διαφορετικό. Είναι, από τη μία,
Ο barista trainer του Dimello Cyprus, Χρήστος Δαράκης, μας αποκαλύπτει όλα τα μυστικά για έναν απολαυστικό freddo espresso — το πιο ελληνικό ρόφημα του καλοκαιριού!
Με ιστορία που ξεπερνά τον έναν αιώνα, το New Helvetia Hotel στις Πλάτρες αποτελεί σημείο αναφοράς για την κυπριακή φιλοξενία. Συνδυάζοντας την παράδοση με την