Η αρχή έγινε στη Μαδρίτη, με το πρώτο εστιατόριο Tatel των δυο “θεών” του αθλητισμού του Christiano Ronaldo και του Raphael Nadal. Η μεγάλη επιτυχία του μεσογειακής, με αρκετές επιρροές από την ισπανική κουζίνα, εστιατορίου, έγινε η απαρχή για επέκταση της αλυσίδας εστιατορίων Tatel (Ibiza, Beverly Hills, Riyadh …) με αυτό στο Dubai να εντυπωσιάζει όσο κανένα άλλο.
Έδρα του το πολύ glamorous Hotel Boulevard στο downtown Dubai, στο οποίο η κράτηση τραπεζιού, λόγω της πολυαναμενόμενης ζήτησης, προτείνεται όπως προγραμματίστεί αρκετές μέρες ή βδομάδες πριν. Όπως και να έχουν τα πράγματα, όταν πετύχεις τραπέζι, φρόντισε να δοκιμάσεις τη θρυλική παέλια με φρέσκο αστακό, ενώ ο απόλυτος γλυκός, δεν είναι άλλος από το ονειρικό τους cheesecake.
Οι κριτές των “The World’s 50 Best Bars 2024” αποφάνθηκαν κι εφέτος, ότι η Ελλάδα κατέχει σταθερά μια θέση στην λίστα με τις χώρες που
Έτοιμος για να τα δώσει όλα, ο βραβευμένος μας σεφ Σταύρος Σωτηρίου (Head chef – Limanaki – Amathus Beach Hotel Limassol) στον παγκόσμιο διαγωνισμό για
Χαράς ευαγγέλια, εθνική υπερηφάνεια και συγκίνηση, μετά την ανακήρυξη του Κύπριου σεφ Αντώνη Αβούρη, ως ο καλύτερος νεαρός chef της Γαλλίας, ανάμεσα σε 165 διαγωνιζόμενους,
Με το συμπάθιο δηλαδή. Από το σπίτι μου μέχρι το ξενοδοχείο που δουλεύω, πρέπει να περάσω πάνω από 17 κυρτώματα στο πήγαινε και άλλα τόσα