#10 Έχω αναλάβει να δημιουργήσω το concept ενός casual, αλλά με ποιοτικό φαγητό, εστιατορίου στον Πρωταρά……

Έχω αναλάβει να δημιουργήσω το concept ενός casual, αλλά με ποιοτικό φαγητό, εστιατορίου στον Πρωταρά.  Ποια η άποψή σας; Στολή στους σερβιτόρους ή ένα δικό τους τζιν και ένα μπλουζάκι της δικής τους αρεσκείας;

Πείτε μας την άποψη σας:

Στείλε μας στο email: info@fineanddine.com.cy τον προβληματισμό, το ερώτημά ή την άποψή σου για ένα από τα θέματα που άπτονται της θεματολογίας του FINE & DINE. Ειδική επιτροπή θα επιλέγει σε τακτά χρονικά διαστήματα τα πιο αντιπροσωπευτικά ερωτήματα και θα τα θέτει προς δημόσια συζήτηση στη σελίδα μας στο FACEBOOK: Fine&Dine Cyprus

* Απόψεις που κρίνονται ως ρατσιστικές, χαρακτηρίζονται ως προσβλητικές ή εμπεριέχουν άσχημο λεξιλόγιο, θα διαγράφονται.

* Οι απόψεις των συμμετεχόντων στη δημόσια συζήτηση, αποτελούν καθαρά την προσωπική άποψη αυτών και σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να νοηθεί ότι αντιπροσωπεύουν τη συντακτική ομάδα του FINE & DINE.

* Στην περίπτωση που η ερώτηση θα “φωτογραφίζει” συγκεκριμένο χώρο ή πρόσωπο, τότε η ερώτηση θα τροποποιείται.

* Οι απαντήσεις, γνώμες και απόψεις των αναγνωστών μας, δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τρίτων προσώπων.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

Γιατί οι οίκοι αξιολόγησης εστιατορίων ζητούν από τα εστιατόρια να έχουν όσο το δυνατό περισσότερα τοπικά προϊόντα στα μενού τους; Στην Κύπρο…

Τα τελευταία χρόνια, μια ολοένα και πιο έντονη απαίτηση κάνει την εμφάνισή της στους κύκλους της γαστρονομίας: οι κορυφαίοι οίκοι αξιολόγησης εστιατορίων,  όπως ο Michelin,