
Δουλεύω ως barista σε γνωστό καφεστιατόριο της πρωτεύουσας και προχθές τηλεφώνησε κάποια κυρία και είπε στον διευθυντή μου, ότι μετά που ήπιε ένα από τα κοκτέιλ μου, ξεκίνησε εμετούς, υπονοώντας ότι έπαθε τροφική δηλητηρίαση λόγω δικής μας υπαιτιότητας. Πώς εγώ τώρα δικαιώνομαι σε τέτοιες περιπτώσεις; Έφτιαξα πέραν των 50 κοκτέιλ την ίδια νύχτα, τα 6 ήταν τα ίδια με αυτό που μας κατηγορεί και δεν μας είπε κάτι κανείς; Πού ξέρω εγώ ότι δεν κατανάλωσε αλλού κάποια μολυσμένη τροφή ή έχει απλά αρρωστήσει και κάνει εμετούς; Στα καλά καθούμενα στηθήκαμε στον τοίχο.
Πείτε μας την άποψη σας στα comments:







Γιορτινή ατμόσφαιρα, κομψός σχεδιασμός και ξεχωριστές γλυκές προτάσεις Σε γιορτινό κλίμα και χριστουγεννιάτικη διάθεση άνοιξε ξανά τις πόρτες του στη Λεμεσό το ζαχαροπλαστείο Pralina την

Μια βραδιά υψηλής γαστρονομίας, γεμάτη χαρά, αρώματα και διεθνείς επιρροές, ζήσαμε όσοι βρεθήκαμε στο διήμερο γαστρονομικό event που πραγματοποιήθηκε στο εστιατόριο Cor Gastronomy. Ένα υψηλού

Η UNESCO έκανε ένα ιστορικό βήμα, ανακηρύσσοντας την ιταλική κουζίνα ως άυλη πολιτιστική κληρονομιά της ανθρωπότητας. Πρόκειται για μια απόφαση με ιδιαίτερη βαρύτητα, καθώς για
