
Είμαι ιδιοκτήτης εστιατορίου στην Ελεύθερη Αμμόχωστο και ομολογώ ότι για πρώτη μου χρονιά ως εστιάτορας τα πήγα αρκετά καλά. Μιλώντας και με άλλους συναδέλφους, συζητήσαμε και το θέμα του κλεισίματος των εστιατορίων μας, λόγω δυστυχώς αυτού που συμβαίνει κάθε χρόνο στην περιοχή μας. Δηλαδή να νεκρώνουν όλα. Κάτι που δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τόσα χρόνια να μην βελτιώθηκε. Λες και υπάρχει ένας χρονοδιακόπτης, που τέλη Σεπτεμβρίου, αρχές Οκτωβρίου, μας αναγκάζει όλους να κλειδαμπαρώσουμε και να στείλουμε τους ανθρώπους που δουλεύουν για εμάς στο ανεργιακό. Αγωνία μεγάλη φυσικά του χρόνου, αν θα επιστρέψουν οι ίδιοι πίσω ή αν θα ενδιαφερθούν άλλοι να δουλέψουν στην περιοχή μας. Τι μπορεί το κράτος μας να κάνει για αυτό; Ζητάμε, πραγματικά βοήθεια! Και είμαστε πολλοί με τις ίδιες ανησυχίες!
Πείτε μας την άποψη σας στα comments:







Το Sky7, η “πρεσβεία” των βραβευμένων σεφ στο νησί, υποδέχτηκε μια ανεπανάληπτη γαστρονομική εμπειρία με τον βραβευμένο με δύο αστέρια Michelin σεφ Vítor Matos, ο οποίος παρουσίασε ένα υψηλού επιπέδου

Η κλασικά αγαπημένη ιταλική κουζίνα έχει τη γαστρονομική της “πρεσβεία” στο Mediterraneo. Το απόλυτο ιταλικό εστιατόριο του ξενοδοχείου Annabelle, που έχει πλέον καθιερωθεί τόσο στους

Ήρθε κι η Μαμαλού και με την είσοδό της στο κέντρο του άστεως έγινε αμέσως viral. Talk of the town χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια και σπρώξιμο,
