Είμαι ιδιοκτήτης εστιατορίου στην Ελεύθερη Αμμόχωστο και ομολογώ ότι για πρώτη μου χρονιά ως εστιάτορας τα πήγα αρκετά καλά…

Είμαι ιδιοκτήτης εστιατορίου στην Ελεύθερη Αμμόχωστο και ομολογώ ότι για πρώτη μου χρονιά ως εστιάτορας τα πήγα αρκετά καλά. Μιλώντας και με άλλους συναδέλφους, συζητήσαμε και το θέμα του κλεισίματος των εστιατορίων μας, λόγω δυστυχώς αυτού που συμβαίνει κάθε χρόνο στην περιοχή μας. Δηλαδή να νεκρώνουν όλα. Κάτι που δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τόσα χρόνια να μην βελτιώθηκε. Λες και υπάρχει ένας χρονοδιακόπτης, που τέλη Σεπτεμβρίου, αρχές Οκτωβρίου, μας αναγκάζει όλους να κλειδαμπαρώσουμε και να στείλουμε τους ανθρώπους που δουλεύουν για εμάς στο ανεργιακό. Αγωνία μεγάλη φυσικά του χρόνου, αν θα επιστρέψουν οι ίδιοι πίσω ή αν θα ενδιαφερθούν άλλοι να δουλέψουν στην περιοχή μας. Τι μπορεί το κράτος μας να κάνει για αυτό; Ζητάμε, πραγματικά βοήθεια! Και είμαστε πολλοί με τις ίδιες ανησυχίες!

Πείτε μας την άποψη σας στα comments:

 

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

Γιατί οι οίκοι αξιολόγησης εστιατορίων ζητούν από τα εστιατόρια να έχουν όσο το δυνατό περισσότερα τοπικά προϊόντα στα μενού τους; Στην Κύπρο…

Τα τελευταία χρόνια, μια ολοένα και πιο έντονη απαίτηση κάνει την εμφάνισή της στους κύκλους της γαστρονομίας: οι κορυφαίοι οίκοι αξιολόγησης εστιατορίων,  όπως ο Michelin,