#30 Είμαι σερβιτόρα εδώ και 4 χρόνια στη Λευκωσία. Πήρα αύξηση αυτά τα χρόνια €230…

Είμαι σερβιτόρα εδώ και 4 χρόνια στη Λευκωσία. Πήρα αύξηση αυτά τα χρόνια €230. Πριν μια βδομάδα μου πρόσφεραν €250 περισσότερα από άλλο εστιατόριο. Πώς χειριζόμαστε τέτοιες καταστάσεις; Έγινα φίλη με τους ιδιόκτητες του εστιατορίου αυτά τα χρόνια. Τους λέω ότι είχα πρόταση από άλλο εστιατόριο; Το ποσό των €250 είναι πολύ σημαντικό για εμένα. Είναι το μισό ποσό του ενοικίου.

Πείτε μας την άποψη σας στα comments:

 

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

Château Angelus. Συνέντευξη με την Anna Tkachenko Marie, Export Director Europe του μυθικού οινοποιείουτου Saint-Emilion, με την ευκαιρία της εκπροσώπησης των κρασιών στο νησί από την IconVines (Greek & English)

Ό,τι και να γραφεί για το μυθικό και ένα από τα κορυφαία Château στον κόσμο, το Château Angélus, δεν μπορεί πραγματικά να αποτυπώσει το μεγαλείο

Διθύραμβοι για τις τρεις οινογαστρονομικές βραδιές με τον Λευτέρη Λαζάρου στο NissiBlu Beach Resort. Πήγαμε κι εμείς…

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν στις 16, 17 και 18 Οκτωβρίου οι sold-out, από την πρώτη κιόλας ανακοίνωση, οινογαστρονομικές βραδιές στο NissiBlu Beach Resort, με πρωταγωνιστή