
Είμαι σερβιτόρα εδώ και 4 χρόνια στη Λευκωσία. Πήρα αύξηση αυτά τα χρόνια €230. Πριν μια βδομάδα μου πρόσφεραν €250 περισσότερα από άλλο εστιατόριο. Πώς χειριζόμαστε τέτοιες καταστάσεις; Έγινα φίλη με τους ιδιόκτητες του εστιατορίου αυτά τα χρόνια. Τους λέω ότι είχα πρόταση από άλλο εστιατόριο; Το ποσό των €250 είναι πολύ σημαντικό για εμένα. Είναι το μισό ποσό του ενοικίου.
Πείτε μας την άποψη σας στα comments:







Σας γράφω με ειλικρίνεια και αρκετή απογοήτευση, λίγους μόλις μήνες πριν ανοίξει το εστιατόριό μου στη Λευκωσία, τον ερχόμενο Φεβρουάριο. Πίστευα ότι το μεγαλύτερο άγχος

Γιορτινή ατμόσφαιρα, κομψός σχεδιασμός και ξεχωριστές γλυκές προτάσεις Σε γιορτινό κλίμα και χριστουγεννιάτικη διάθεση άνοιξε ξανά τις πόρτες του στη Λεμεσό το ζαχαροπλαστείο Pralina την

Μια βραδιά υψηλής γαστρονομίας, γεμάτη χαρά, αρώματα και διεθνείς επιρροές, ζήσαμε όσοι βρεθήκαμε στο διήμερο γαστρονομικό event που πραγματοποιήθηκε στο εστιατόριο Cor Gastronomy. Ένα υψηλού
