#19 Είμαι σεφ σε εστιατόριο της Παλιάς Λευκωσίας και ζω το θέατρο του παραλόγου…

Είμαι σεφ σε εστιατόριο της Παλιάς Λευκωσίας και ζω το θέατρο του παραλόγου. Μπαίνει ο ιδιοκτήτης στην κουζίνα και μου αλλάζει την παρουσίαση και τα γραμμάρια π.χ της Caesar salad. Έρχεται η γυναίκα του ιδιοκτήτη το απόγευμα και μου τα ψάλλει ότι δεν είναι έτσι που τη θέλει και μου λέει να μην ακούω τον άντρα της γιατί αυτός είναι μόνο για τα λογιστήρια και τους προμηθευτές. Μέχρι και ο πατέρας της ιδιοκτήτριας μπήκε προχτές, άρπαξε ακόμη ένα coujon κοτόπουλο, το έριξε στη φριτέζα και μου είπε ότι 5 φιλετάκια για τη σαλάτα, είναι λίγα. Έξι να βάζεις, μου είπε. Πώς χειριζόμαστε έτσι καταστάσεις; 

Πείτε μας την άποψη σας στα comments!

Στείλε μας στο email: info@fineanddine.com.cy τον προβληματισμό, το ερώτημά ή την άποψή σου για ένα από τα θέματα που άπτονται της θεματολογίας του FINE & DINE. Ειδική επιτροπή θα επιλέγει σε τακτά χρονικά διαστήματα τα πιο αντιπροσωπευτικά ερωτήματα και θα τα θέτει προς δημόσια συζήτηση στη σελίδα μας στο FACEBOOK: Fine&Dine Cyprus

* Απόψεις που κρίνονται ως ρατσιστικές, χαρακτηρίζονται ως προσβλητικές ή εμπεριέχουν άσχημο λεξιλόγιο, θα διαγράφονται.

* Οι απόψεις των συμμετεχόντων στη δημόσια συζήτηση, αποτελούν καθαρά την προσωπική άποψη αυτών και σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να νοηθεί ότι αντιπροσωπεύουν τη συντακτική ομάδα του FINE & DINE.

* Στην περίπτωση που η ερώτηση θα “φωτογραφίζει” συγκεκριμένο χώρο ή πρόσωπο, τότε η ερώτηση θα τροποποιείται.

* Οι απαντήσεις, γνώμες και απόψεις των αναγνωστών μας, δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τρίτων προσώπων.

Τελευταία Νέα

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

Pelagos. Έρωτας από την πρώτη μπουκιά (Anassa Hotel)

Έρωτας, φυσικά και η διαδρομή για να φτάσεις από την είσοδο του εμβληματικού ξενοδοχείου, μέχρι και τον γαστρονομικό σου προορισμό. Μονοπάτια, κρυμμένα κυριολεκτικά μέσα στο