Για αξέχαστο brunch experience, πας Henry’s. Το μενού του έχει σχεδιαστεί για να ικανοποιήσει όλες τις γευστικές παλέτες και όλους ανεξαιρέτως τους φίλους του breakfast and lunch, σε ένα χώρο καλαίσθητο, που έχει αγαπηθεί από την πρώτη μέρα.
Εμείς πάντως ξεκινήσαμε το ταξίδι μας με ένα κλασικό και πολυαγαπήμενο πιάτο, τα scrambled eggs. Παρασκευασμένα με επιδεξιότητα, έχουν παντρευτεί με crispy potatoes, avocado και τραγανό μπέικον, θα λιώσουν και στο δικό σου στόμα, δίνοντας μια κρεμώδη επίγευση.
Για εσένα όπου το brunch σημαίνει αυγά Benedict, προετοιμάσου για ένα πρωινό πειρασμό με τα ομώνυμα Henry’s Benedict. Ένα πιάτο που αναβαθμίζει τα κλασικά Benedict σε άλλο επίπεδο. Αν το ζητούμενο όμως είναι η μαγική συμφωνία υφής και γεύσης, τότε το Morning Crunch θα σε καλύψει πλήρως με το βελούδινό του κατσικίσιο τυρί, τους θρυμματισμένους ξηρούς καρπούς, αλλά και την bacon mayo του.
Βάλε φυσικά στα υπόψιν το Henry’s Florentine, σε βάση αγγλικού μάφιν, με ποσέ αυγά και εκλεκτό χαβιάρι σολομού. Η camera του κινητού σου στο on σαν φτάσει το τρίπατο Breakfast Tower, που θα σε ταξιδέψει γευστικά σε όλη την γαστρονομική Ευρώπη και ακόμη παραπέρα.
Brunch χωρίς pancakes δεν γίνεται, για αυτό σημείωσε τα Charcoal Pancakes που θα σου μιλήσουν με τη γλυκιά και κρεμώδη σος λευκής σοκολάτας, βαμμένης με μπλέ σπιρουλίνα, ανάμεικτα μούρα και αρωματική κρέμα βανίλιας. Μια όμορφη brunch εμπειρία, που σίγουρα ικανοποίησε κάθε ένα μέλος της απαιτητικής μας παρέας.
Η πλατεία Ζουχούρι στη Λάρνακα θα πλημμυρίσει για δεύτερη χρονιά με μουσικές μπάντες, τζαζ μουσική και φυσικά, από όλους τους λάτρεις της μουσικής. Σημείωσε στο
Χαράς ευαγγέλια για όλους τους πρωτευουσιάνους, λάτρεις των εκλεκτών steaks και όχι μόνο, εφόσον το αγαπημένο steak house της Λεμεσού, το The Porterhouse & Co,
Άγνωστοι οι λόγοι, λόγω της λιτής δημοσίευσης, που ο γνωστός σεφ και κριτής του Master Chef, Σωτήρης Κοντιζάς, αποχωρεί και από τα τρία του εστιατόρια.
Φαντασία, γεύση, ισορροπία και επιλογές για εσένα, όλους σου τους φίλους και φυσικά την απαιτητική σου φαμίλια, μικρούς και μεγάλους. Το δοκιμάσαμε και εμείς, μεγάλη
Το meeting που συγκαλέστηκε από τον ιδιοκτήτη του εστιατορίου, στο οποίο εκτελώ χρέη διευθυντή, είχε ως θέμα το καινούριο εστιατόριο του Ομίλου που αναμένεται να