
Ζητήσαμε σε εστιατόριο στην Πάφο, συγκεκριμένο κρασί από τον κατάλογο κρασιών, αξίας €32. Όταν επέστρεψε ο διευθυντής για να μας το φέρει, μας είπε ότι τελικά ήταν έλλειψη “αλλά σας κανόνισα με ένα άλλο Merlot”. Όταν ήρθε ο λογαριασμός, προσέξαμε ότι το κρασί τιμολογήθηκε €43. Τα σχόλιά σας; Δεν θα έπρεπε να ενημερώσει πρώτα ή να το χρεώσει στην ίδια τιμή με αυτό που ζήτησα;
Πείτε μας την άποψη σας στα comments:







Γιορτινή ατμόσφαιρα, κομψός σχεδιασμός και ξεχωριστές γλυκές προτάσεις Σε γιορτινό κλίμα και χριστουγεννιάτικη διάθεση άνοιξε ξανά τις πόρτες του στη Λεμεσό το ζαχαροπλαστείο Pralina την

Μια βραδιά υψηλής γαστρονομίας, γεμάτη χαρά, αρώματα και διεθνείς επιρροές, ζήσαμε όσοι βρεθήκαμε στο διήμερο γαστρονομικό event που πραγματοποιήθηκε στο εστιατόριο Cor Gastronomy. Ένα υψηλού

Η UNESCO έκανε ένα ιστορικό βήμα, ανακηρύσσοντας την ιταλική κουζίνα ως άυλη πολιτιστική κληρονομιά της ανθρωπότητας. Πρόκειται για μια απόφαση με ιδιαίτερη βαρύτητα, καθώς για
