
Ο βραβευμένος σεφ Αντώνης Αττούνη, θα σας πει όλα τα μυστικά του, για να φτιάξετε κι εσείς ένα ζουμερό αρνίσιο κότσι, με περουβιανές επιδράσεις. Αν και πάλι θέλετε την ησυχία σας, κοπιάστε στο Braseiro Rodizio Brazilian Steakhouse και θα σας το φτιάξει με τα χεράκια του.
A LA PERUVIAN ΑΡΝΙΣΙΟ ΚΟΤΣΙ
ΥΛΙΚΑ
1 κιλό κότσι αρνίσιο
½ του φλυτζανιού ξύδι
1 κουτάλι σούπας κύμινο
Αλάτι και πιπέρι
Λίγο λάδι για τσιγάρισμα
1 μεγάλο κρεμμύδι
1 καυτερή πιπεριά ψιλοκομμένη
1 δέσμη κόλιανδρο χωρίς κορμό, περασμένη από το μπλέντερ με νερό μέχρι να γίνει χυμός
300 ml μπύρα
Ζωμός κότας μέχρι να το καλύψει στο ταψί
ΜΕΘΟΔΟΣ
Μαρινάρουμε το κότσι από το βράδυ με αλάτι, πιπέρι, κύμινο και το ξίδι. Την επόμενη μέρα βγάζουμε το κρέας από την μαρινάδα και το τσιγαρίζουμε καλά να πάρει όμορφο, χρυσαφένιο χρώμα και προσθέτουμε μέσα ψιλοκομμένο το κρεμμύδι για να πάρει χρώμα και να δώσει γεύση. Μετά προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά και ψήνουμε σε χαμηλή φωτιά για 2 ώρες περίπου, μέχρι να μαλακώσει το κρέας. Αν χρειαστεί δένουμε λίγο την σάλτσα με καλαμποκάλευρο.
Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου 2025, στον Δημόσιο Κήπο Λεμεσού, η συνέντευξη Τύπου για τη Γιορτή του Κρασιού 2025, έναν από τους πιο
Το Κρατικό Ιταλικό Θέατρο Balletto di Milano παρουσιάζει για πρώτη φορά στην Κύπρο το μπαλέτο Ρωμαίος και Ιουλιέτα! Ο πρεσβευτής του ιταλικού μπαλέτου, το Balletto
Ναι, συγκλονιστικό! Ειπώθηκαν πολλά για το πλήρως ρετουσαρισμένο Glasshouse Lounge Restaurant του πεντάστερου Adams Beach Hotel στην Αγία Νάπα, θαυμάσαμε τη χάρη του στα φωτογραφικά ενσταντανέ όσων το
ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ AMUSE BOUCHE Απλά κι όμορφα, θα σου έλεγα ότι είναι “μια μικρή μπουκιά που δηλώνει πολλά “. Ο γαλλικός όρος amuse bouche
Ετοιμαστείτε για μια αξέχαστη βραδιά, καθώς οι MAD MOZART φέρνουν ξανά στην Κύπρο το εκρηκτικό ορχηστρικό – θεατρικό τους σόου — με νέο πρόγραμμα, στο