
Ο βραβευμένος σεφ Αντώνης Αττούνη, θα σας πει όλα τα μυστικά του, για να φτιάξετε κι εσείς ένα ζουμερό αρνίσιο κότσι, με περουβιανές επιδράσεις. Αν και πάλι θέλετε την ησυχία σας, κοπιάστε στο Braseiro Rodizio Brazilian Steakhouse και θα σας το φτιάξει με τα χεράκια του.
A LA PERUVIAN ΑΡΝΙΣΙΟ ΚΟΤΣΙ
ΥΛΙΚΑ
1 κιλό κότσι αρνίσιο
½ του φλυτζανιού ξύδι
1 κουτάλι σούπας κύμινο
Αλάτι και πιπέρι
Λίγο λάδι για τσιγάρισμα
1 μεγάλο κρεμμύδι
1 καυτερή πιπεριά ψιλοκομμένη
1 δέσμη κόλιανδρο χωρίς κορμό, περασμένη από το μπλέντερ με νερό μέχρι να γίνει χυμός
300 ml μπύρα
Ζωμός κότας μέχρι να το καλύψει στο ταψί
ΜΕΘΟΔΟΣ
Μαρινάρουμε το κότσι από το βράδυ με αλάτι, πιπέρι, κύμινο και το ξίδι. Την επόμενη μέρα βγάζουμε το κρέας από την μαρινάδα και το τσιγαρίζουμε καλά να πάρει όμορφο, χρυσαφένιο χρώμα και προσθέτουμε μέσα ψιλοκομμένο το κρεμμύδι για να πάρει χρώμα και να δώσει γεύση. Μετά προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά και ψήνουμε σε χαμηλή φωτιά για 2 ώρες περίπου, μέχρι να μαλακώσει το κρέας. Αν χρειαστεί δένουμε λίγο την σάλτσα με καλαμποκάλευρο.

Το ιταλικό εστιατόριο Pinolo γιόρτασε την Παγκόσμια Ημέρα Ζυμαρικών με τον πιο γευστικό και δημιουργικό τρόπο αφιερώνοντας ένα μεσημέρι στην τέχνη των ζυμαρικών. Το αγαπημένο

Από την πρώτη ημέρα λειτουργίας της, η BIGA Neapolitan Pizza έχει καθιερωθεί για την αφοσίωσή της στην ποιότητα, την αυθεντικότητα και τη φιλοξενία. Με βασικό συστατικό το

Αν ο Δεκέμβρης είναι για σένα η πιο λαμπερή εποχή του χρόνου, τότε ετοιμάσου για ένα ταξίδι γεμάτο λαμπιόνια, αγορές, φως, μουσική, αρώματα και φυσικά……shopping!Αυτές

Θες να ανέβεις στο κάστρο του Μπρατισλάβας, να περπατήσεις στις γραφικές όχθες του Δούναβη ή να δοκιμάσεις παραδοσιακά εστιατόρια με bryndzové halušky και άλλες σλοβακικές

Η Alpha C.K. Art Gallery παρουσιάζει τη νέα ατομική έκθεση του εικαστικού Zenon Jepras, με τίτλο «Relocations», η οποία εγκαινιάζεται την Παρασκευή 7 Νοεμβρίου 2025,
