
Ο βραβευμένος σεφ Αντώνης Αττούνη, θα σας πει όλα τα μυστικά του, για να φτιάξετε κι εσείς ένα ζουμερό αρνίσιο κότσι, με περουβιανές επιδράσεις. Αν και πάλι θέλετε την ησυχία σας, κοπιάστε στο Braseiro Rodizio Brazilian Steakhouse και θα σας το φτιάξει με τα χεράκια του.
A LA PERUVIAN ΑΡΝΙΣΙΟ ΚΟΤΣΙ
ΥΛΙΚΑ
1 κιλό κότσι αρνίσιο
½ του φλυτζανιού ξύδι
1 κουτάλι σούπας κύμινο
Αλάτι και πιπέρι
Λίγο λάδι για τσιγάρισμα
1 μεγάλο κρεμμύδι
1 καυτερή πιπεριά ψιλοκομμένη
1 δέσμη κόλιανδρο χωρίς κορμό, περασμένη από το μπλέντερ με νερό μέχρι να γίνει χυμός
300 ml μπύρα
Ζωμός κότας μέχρι να το καλύψει στο ταψί
ΜΕΘΟΔΟΣ
Μαρινάρουμε το κότσι από το βράδυ με αλάτι, πιπέρι, κύμινο και το ξίδι. Την επόμενη μέρα βγάζουμε το κρέας από την μαρινάδα και το τσιγαρίζουμε καλά να πάρει όμορφο, χρυσαφένιο χρώμα και προσθέτουμε μέσα ψιλοκομμένο το κρεμμύδι για να πάρει χρώμα και να δώσει γεύση. Μετά προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά και ψήνουμε σε χαμηλή φωτιά για 2 ώρες περίπου, μέχρι να μαλακώσει το κρέας. Αν χρειαστεί δένουμε λίγο την σάλτσα με καλαμποκάλευρο.





Το Salt & Fire υποδέχεται τη φετινή γιορτινή περίοδο προσφέροντας, εκτός από τη ζεστή του ατμόσφαιρα, πανέμορφες και ανεξίτηλες εμπειρίες όπου η φωτιά, οι χειμωνιάτικες

«Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΜΑΥΡΑ» έρχεται στο Σατιρικό Θέατρο Το παγκοσμίου φήμης θεατρικό αριστούργημα «Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΜΑΥΡΑ» ανεβαίνει στην Πάνω Σκηνή του Σατιρικού

Το Sky7, η “πρεσβεία” των βραβευμένων σεφ στο νησί, υποδέχτηκε μια ανεπανάληπτη γαστρονομική εμπειρία με τον βραβευμένο με δύο αστέρια Michelin σεφ Vítor Matos, ο οποίος παρουσίασε ένα υψηλού επιπέδου

Η κλασικά αγαπημένη ιταλική κουζίνα έχει τη γαστρονομική της “πρεσβεία” στο Mediterraneo. Το απόλυτο ιταλικό εστιατόριο του ξενοδοχείου Annabelle, που έχει πλέον καθιερωθεί τόσο στους

Ήρθε κι η Μαμαλού και με την είσοδό της στο κέντρο του άστεως έγινε αμέσως viral. Talk of the town χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια και σπρώξιμο,
