
Τον περασμένο Γενάρη, ένας από τους παλιούς μου σερβιτόρους, μου είπε ότι θα αποχωρήσει λόγω του ότι είχε καλύτερη προσφορά από άλλο εστιατόριο της πρωτεύουσας. Μου είπε ότι του πρόσφεραν €250 περισσότερα. Δεν μπορούσα να ανταποκριθώ σε αυτό το ποσό γιατί θα έπρεπε να δώσω αύξηση και στα άλλα μου παιδιά – έτσι τα ονομάζω – και τον αποδέσμευσα. Πριν μια βδομάδα, κτυπά το τηλέφωνο και ήταν εκείνος. Θέλει να επιστρέψει πίσω με τον παλιό μισθό. Όταν τον ρώτησα γιατί, μου είπε ότι δεν μπορεί να δουλέψει κάτω από δικτατορικές συνθήκες. Κατάπινε κάμποσα όλη την περίοδο που ήταν εκεί, αλλά το ποτήρι ξεχείλισε. Συνάδελφοι, τι θα κάνατε στη θέση μου; Θα τον επαναπροσλαμβάνατε;
Πείτε μας την άποψη σας στα comments:







Γιορτινή ατμόσφαιρα, κομψός σχεδιασμός και ξεχωριστές γλυκές προτάσεις Σε γιορτινό κλίμα και χριστουγεννιάτικη διάθεση άνοιξε ξανά τις πόρτες του στη Λεμεσό το ζαχαροπλαστείο Pralina την

Μια βραδιά υψηλής γαστρονομίας, γεμάτη χαρά, αρώματα και διεθνείς επιρροές, ζήσαμε όσοι βρεθήκαμε στο διήμερο γαστρονομικό event που πραγματοποιήθηκε στο εστιατόριο Cor Gastronomy. Ένα υψηλού

Η UNESCO έκανε ένα ιστορικό βήμα, ανακηρύσσοντας την ιταλική κουζίνα ως άυλη πολιτιστική κληρονομιά της ανθρωπότητας. Πρόκειται για μια απόφαση με ιδιαίτερη βαρύτητα, καθώς για
