
Τον περασμένο Γενάρη, ένας από τους παλιούς μου σερβιτόρους, μου είπε ότι θα αποχωρήσει λόγω του ότι είχε καλύτερη προσφορά από άλλο εστιατόριο της πρωτεύουσας. Μου είπε ότι του πρόσφεραν €250 περισσότερα. Δεν μπορούσα να ανταποκριθώ σε αυτό το ποσό γιατί θα έπρεπε να δώσω αύξηση και στα άλλα μου παιδιά – έτσι τα ονομάζω – και τον αποδέσμευσα. Πριν μια βδομάδα, κτυπά το τηλέφωνο και ήταν εκείνος. Θέλει να επιστρέψει πίσω με τον παλιό μισθό. Όταν τον ρώτησα γιατί, μου είπε ότι δεν μπορεί να δουλέψει κάτω από δικτατορικές συνθήκες. Κατάπινε κάμποσα όλη την περίοδο που ήταν εκεί, αλλά το ποτήρι ξεχείλισε. Συνάδελφοι, τι θα κάνατε στη θέση μου; Θα τον επαναπροσλαμβάνατε;
Πείτε μας την άποψη σας στα comments:







Το Sky7, η “πρεσβεία” των βραβευμένων σεφ στο νησί, υποδέχτηκε μια ανεπανάληπτη γαστρονομική εμπειρία με τον βραβευμένο με δύο αστέρια Michelin σεφ Vítor Matos, ο οποίος παρουσίασε ένα υψηλού επιπέδου

Η κλασικά αγαπημένη ιταλική κουζίνα έχει τη γαστρονομική της “πρεσβεία” στο Mediterraneo. Το απόλυτο ιταλικό εστιατόριο του ξενοδοχείου Annabelle, που έχει πλέον καθιερωθεί τόσο στους

Ήρθε κι η Μαμαλού και με την είσοδό της στο κέντρο του άστεως έγινε αμέσως viral. Talk of the town χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια και σπρώξιμο,
