
Να μας ζήσουν όλοι και όλες οι σεφ, οι μάγειρες και οι μαγείρισσες. Σήμερα, 20 Οκτωβρίου, γιορτάζεται παγκόσμια, η Διεθνής Ημέρα των ανθρώπων που μας χαρίζουν όμορφες στιγμές στα εστιατόρια, τις ταβέρνες, τα μαγειρεία, τις καντίνες και οπουδήποτε αλλού προσφέρεται φαγητό.
Χρόνια πολλά στους ανθρώπους αυτούς που επιλαμβάνονται της διατροφής μας, που μας ενώνουν γύρω από ένα τραπέζι, που γίνονται μια αιτία για να κοινωνικοποιηθούμε και να χαρούμε όμορφες στιγμές.
Χρόνους πολλούς και χαρούμενους στα άτομα αυτά που διαιωνίζουν την γαστρονομική μας παράδοση, μα και σε αυτά που την παρούσα στιγμή, αγωνίζονται, φορώντας την κυπριακή σημαία στη Σιγκαπούρη, να τιμήσουν ξανά το νησί μας σε ένα ακόμη παγκόσμιο διαγωνισμό μαγειρικής.
Χρόνια σας πολλά αγαπητοί και αγαπητοί μας σεφ.





Η σύντομη διαδρομή από Λευκωσία, ανάμεσα στα καταπράσινα λιβάδια, τους ελαιώνες και το υπέροχο τοπίο με πρωταγωνιστή την κυπριακή φύση, είναι το πρώτο σου κρατούμενο.

Σας γράφω με ειλικρίνεια και αρκετή απογοήτευση, λίγους μόλις μήνες πριν ανοίξει το εστιατόριό μου στη Λευκωσία, τον ερχόμενο Φεβρουάριο. Πίστευα ότι το μεγαλύτερο άγχος

Γιορτινή ατμόσφαιρα, κομψός σχεδιασμός και ξεχωριστές γλυκές προτάσεις Σε γιορτινό κλίμα και χριστουγεννιάτικη διάθεση άνοιξε ξανά τις πόρτες του στη Λεμεσό το ζαχαροπλαστείο Pralina την

Μια βραδιά υψηλής γαστρονομίας, γεμάτη χαρά, αρώματα και διεθνείς επιρροές, ζήσαμε όσοι βρεθήκαμε στο διήμερο γαστρονομικό event που πραγματοποιήθηκε στο εστιατόριο Cor Gastronomy. Ένα υψηλού

Η UNESCO έκανε ένα ιστορικό βήμα, ανακηρύσσοντας την ιταλική κουζίνα ως άυλη πολιτιστική κληρονομιά της ανθρωπότητας. Πρόκειται για μια απόφαση με ιδιαίτερη βαρύτητα, καθώς για
